ArasMom__ Arkadaşlar gebelikte çatlaklar ne zaman başlar ona göre önlem alayım şuan 15 haftalık karnımda çatlak yok henüz
seyma0661 ArasMom__ benim 14.haftada göğüslerim çatladı. 20.haftaya gireceğiz henüz karnımda çatlak yok ama ben yinede kremlere yağlara başladım
rumisam ArasMom__ kremlere baslamak için çatlağı bekleme çatlak olduktan sonra faydası olmaz ama öncesinde onlersen anca o zaman fayadsi olur ben 8-9 haftaliktan beri kremleniyorum birde at kılı firca ile taraniyorum hiç catlagim olmadı 37. Haftam
Booksandcats Ben de 30a kadar sorunsuz gitmiştim sanırım net hatırlamıyorum şu an ama kimse benim kadar çatlamamıştır sanırım 🙈 vıcık vıcık gezdim korkutmak istemem ama sürmediğim krem yağ kalmadı genetik olarak müsaitseniz çatlamaya her türlü çatlıyorsunuz
yaseminyaldiz ArasMom__ en iyisi erkenden başlamak bence derini güçlendirirsin daha dirençli olur çatlamaya
Mrvsmt2502 ArasMom__ belli olmaz o kişinin vücuduna bağlı am agenelde son aylara doğru. Ben hakiki zeytinyağı kullandım ilk gebeliğimde 43. Haftada doğdu hiç çatladığım yok. Şuan 2. Ye gebeyim kakao yağı ile zeytinyağı kullanıyorum yine . Dışarıdan bile belli oluyor nemli olduğu. Karnınız büyümeye başladığı zamandan başlayın bence
CaglaBaykus ArasMom__ kişiye göre değişiyor vücudun kilo kaldırma derecesine cilt yapısına göre çatlama yaşanıyor. Ben kilolu gebe kaldım mesela alabilecegim en çok kilodayken gebe olduğumu öğrendim. 18. Haftada çatlamaya başladım. Başladıgi yerden devam ediyor zaten. Nemlendirmeye çalışıyorum ama bakicaz ne olucak ilerde
Lamia99 ArasMom__ 21.haftadayım çatlamaya başladım genetik dedikleri gibi ne kullanırsan kullan vücudunla alakalı ben 6.haftadan beri Hindistan cevizi yağı biooil bebek yağı hepsini kullandığım halde çatladım