Hhh03 Sorum yukarda yarın 5. İğneyi vurulucam bittikten sonra tekrar lekelenme yada kanamanız oldumu siz kaç tane iğne oldunuz?
myangelson Hhh03 ilk hamileliğimde kullanmıştım 9. Haftada lekelenme olduğundan dolayı 1 aya yakın kullandım. İlk başta 3 günde bir sonra haftada 1 vurdurdum. lekelenme falan da yoktu sonra kesti doktor iğneyi tekrar olursa yine başlayacaktık ama olmadı bir daha
Nuraaaay11 Hhh03 ben hap olarak kullanmıştım ilacı bıraktığımda kanama olmuştu ilacı bırakınca hapı lekenlenmelş kanama yapıyormuş.
Havvabektas Hhh03 ben 5 haftalıkta kanama geçirdim iğne ve ilaç verdi bittikten sonra bir hafta tekrar kanama geçirdim
Hhh03 myangelson anladım canım benimde yarın iğne bitiyo 3 gündür bişey yoktu şimdi afedersin silince gelen bi açık renk lekelenme gördüm bitmicekmi ya
myangelson Hhh03 açık renk derken pembe lekeyse bir doktora gidin bence. Bana çünkü doktor şey demişti düşük önleyici ilaçlar kullanılırken kahverengi tarzı lekelenmeler olabilir ama pembe, kırmızı renkte gelirse hemen muayeneye gel demişti bana
Hhh03 myangelson kahverengimsi gibi yarın zaten kontrole gidicem bugün iğneyi biraz geç oldum bormalde 10 da falan oluyodum bugün 3e doğru oldum onun bi etkisi olurmu acaba
myangelson Hhh03 kahverengimsiyse o zaman sorun değildir pembe veya kırmızı olmasi önemli. İçeride kalan kanlar bir şekilde çıkmasi gerekiyor çünkü o da lekelenme olarak devam edebiliyor. Olabilir bilmiyorum ki zaten yarın muayene varmış doktor bakalım ne diyecek
Hhh03 myangelson hayırlısı inşallah iğne olduktan sonrada bugün kanamam oldu ilk defa oksabar iğneyi kendim yaparkende bugün kanamam oldu ilk defa anlamadım vücutta kan akışımı var nedir
Hhh03 balim-58 nasıl bi lekelenmeudi ben bugün 4.iğnemi oldum 3 gündür bişey yoktu şimdi afedersin silince gelen bi lekelenme var
Hhh03 Nuraaaay11 bende hap kullanıyodum en son kanama olunca onu bırakıp iğneye geçmiştik bugün 4.günüm iğnede ama lekelenme yaşadım yarın iğnr bitiyo kontrol var belki tekrar devam ettirir iğneye ne güzel 3 gündür bişey yoktu ya 😔
Nuraaaay11 Hhh03 telaşlanma ilaçla alakalıdır stres yapıp iyice tetikleme canım. Yarın güzel haberler alırsın 💐