Berra585i Kizlar erken gebelikte 3 dakika icinde cikti bunu yapali 4 gun oldu kaset testte tekrarladim yok sizce varmidir
Bigsecret3 Berra585i kuzum alabiliyorsan prodoctor erken gebelik testi veyahut farklı bir test al bu mor kapalı testler yalancı pozitif veriyor artımed ve days doctor özellikle bana geçen ay 5 gün gecikme rağmen yalancı pozitif verdi üzülmeni istemem dediğim testte kuruma çizgisi yalancı pozitif vs vermiyor.
Melishera01 Berra585i benim de bu şekilde Çıkmıştı şu an üç aylık hamileyim kan testi verin ben kan testi vermiştim öyle çıkmıştı daha net kafanız rahat eder
latife9628 Berra585i benim ilk testim de aynı bu şekilde silik çıkmıştı birkaç kez denedim. Üstelik adetime 4 gün vardı. Adet günüm gelince kan verdim beta 163 çıktı. Şuan 7 aylık hamileyim :) umarım istediğin gibi olur her şey
Bet3346 Benim de böyle çıkmıştı bir gün sonra kaset test te de silik çıktı sonra kan tahlili verdim 249 çıkmıştı daha yeni olunca böyle oluyor canım
An53 Kaset testte çıkmayıp erken gebelik testinde çıkma olasılığı var. Bence başka bir marka erken gebelik testi ile tekrar deneyin var gibi duruyor
Bigsecret3 Berra585i kız nasıl prodoctor prodoctor pembe kapali hep herkeste öyle sizde nasıl mavi kapak 😅
Berra585i Kizlar peki adet tarihimin onemi varmi yani olmadim hamilelik belirtisi de yasiyorum ay cok heyecanliyim ya biraz tecrubelerinizi paylassaniz
Berra585i Melishera01 ayyy allahim insallah kucaklarimiza saglikli sihhatli almayi nasip eder allah nazarlardan korusun❤ya ben kacarak evlendim ailemle gorusmuyorum annem ariyor sadece o da ayri memleketlerdeyiz 2 snelik evliyim sizinle kardes abla gibi oldum ben ya rabbim gonlunuze gore versin
Fnsengul 3 aylık hamileyken bile çubuk testte negatif çıkıyordu benim 😂 var gibi görünüyor canım, hafta sonu bekleyip pazartesi günü kan testi ya da tekrar çubuk testi yap bence 💖
Berra585i Bigsecret3 ayy kutusu varmis days doktor ama bu ondan alıyordum ben hep ayni eczane de bir kerw daha yaptim onda cizgi olmamisti
Melishera01 maviskokiz hayır 1 hafta vardı adetime 7 gün kala yaptım çok şaşırdım çıkmasına bir kaç tane daha yaptım onlarda böyleydi
Melishera01 Berra585i olabilir zamanla affederler bence inşallah senden de güzel haberler alırız bebek olunca dayanamaz genelde aileler ☺️🙏
Fnsengul Berra585i merhaba canım ne yaptın son durum nedir aklıma geldin bi sorayım dedim hayırlı haberler inşallah 💖