Sum_123 Kızlar başlıktan anlaşılacağı üzre nasıl çıkarabilirim. Leke çıkarıcıyla çıkmadı. Dahada yeni almıştım masa örtüm çöp olsun istemiyorum birkaç yerinde var umarım çıkar🥲
Smyrmz Sum_123 poxy leke çıkarıcı eşimin montuna araba yağı dökülmüştü yeğenimin beyaz gömleğine vişne çıkarmadığı şey yok
Sum_123 Kızlar yağ çöz bulaşık deterjanı ve parlatıcı üçünüde Denedim beklettim sonra çitiledim sonra makinede 40 derecede yıkadıım ama maalesef çıkmadı biraz açıldı rengi ama tamamen geçmedi🥲yokmu başka öneri
Sum_123 Alyadnz33 daha önce almıştım onu taze salça lekesiini bile çıkarmamıştı iade etmek etmiştim o yüzden
Esmaaaa_ Kalıp sabun kullan yeşil olandan beyaz da olur. ben yeşil kullandım . çünkü inatçı kurumuş kan lekesi vardı uzun süre çıkaramadım lakin sabun kullandım çıktı mendabur leke 😒😒
Esmaaaa_ Sum_123 ıslattıktan sonra sabun sürüp çitileyin isterseniz bi müddet sabunla bekletin. sıcak kullanmadım ama siz çok sıcak olmayacak şekilde kullanabilirsiniz. inşallah çıkar 🌹☺️
Sum_123 fatma1111 direk güneşe serebilceğim Bi yer yokki giriş katta oturuyorum etraflarım hep bina eve güneş girmiyor nerdeyse😅