ZeynepDuru17 senden de canım amin aynen öyle yani beddua etmem ama mahkemei kübrada ondan şikayetçi olacağım onu Rabbime şikayet etmek istiyorum beni ailesi için çokk kere ezdiğini en ufak birşey dediğimde bile asla zerre saygısızlık yapmamama rağmen sanki onlara küfretmişim çok büyük bir terbiyesizlik yapmışım gibi tepki verip onların önünde beni çok kez küçük düşürdüğünü… herşeyi demek istiyorum sadece Allah sorsun istiyorumAllah şahit ben her zaman Saliha bir eş olmak istedim riyadan Allah’a sığınırım ben medrese okudum az çok birşeyler biliyorum karı koca hakkı konusunda o yüzden kocam benden razı olmuş olarak ölmek istedim hayatım boyunca onu razı etmek istedim ama ona göre öncesinde ailesini razı etmem gerekiyormuş ama pişman mıyım evlendigim için tabiki de çokk pişmanım ben böyle olduğunu bilseydim aslaaa evlenmezdim. Kiminle evlenilmez sorusunun cevabı benim işim gibileridir. Asla anne kuzusu ailesini psikolojik bir takıntı haline getirmiş bir adamla evlenmeyin diye bütün genç kizlarimizi uyarıyorum. Nolur benim için dua eder misin kardeşim çok sıkıntıdayım bazen sabrım tükeniyor bu yazıyı görenler nolur dua etmeden geçmesin Allah razı olsun canım dinledigin için…