ZeynepDuru17 ayynı benim eşim ama benim eşimden daha anneci bir koca bence yok bu dünyada yemin ederim beterin beteri var annesi hakkında konuşma hiç yani değer veriyomuş gibi yap rol yap ama onu evine bağlayacak şeyler yap mesela en lezzetli yemekleri tatlıları yapmaya çalış üstüne titre çok güzel hizmetini yap bakımlı ol hep kendini ve evine güzel bak her zaman nazik ve kibar tatlı dilli ol ona ki evine bağlansın ben yaptim hergün enn lezzetli kahvaltılar sofralar tatlılar akşam yemekleri en mükemmelinden var yaa paraladim kendimi paspas oldum buzlugumu çeşit çeşit sebzeler yemekler kurabiyeler börekler pizzalar ama var ya çeşittt çeşitt akşam yemekten sonra çayını çerezini sonra her zaman tatlısını arkasından hala da öyle birgün bile boş geçirmem iki haftada bir aşure yaparım ona çok sevdiği için baklava yaparım bana bağlansın diye çok güzel süslenir kokular sürerim var ya elimden gelenin ennn iyisini yaptım kendimi çok geliştirdim herşeyi yaptım ama hala başarili olamadım canım beni hergün annesinin evine götürüyor onlardayken onlar bir yere misafirliğe gitse evde kimse kalmasa ben de onlarla gitmesem bana diyor evde kal (kayinbabamlarin evi) ben diyorum bizim eve götürsen evde işlerim de var bıraktım geldim diyorum tatlı dille ordayken tamam diyor beni eve götürüyor yoldayken bana küfürler ediyor senin şimdi eve gitmen terbiyesizlik sen terbiyesizsin saygisizsin onların evinde onları beklesen ölür müsün diyor ben de ağlayarak yalvararak ama ben bunu saygisiik olarak anliycagini bilmiyordum ki bilseydim… devam etmeme izin vermeden siktirgit kes sesini bak beni sinirlendirme sus diye yolda dışarda üstüme yürüyor ben de susup ağlıyorum bu ve daha birçok şey sürekli her zaman beni ailesi için rezil ediyor onlar için yemedigim hakaret kalmadı hiçbir suçum olmadığı halde bir de ben asla cevap vermiyorum o söylüyor ben susuyorum yani ben yaptım da başaramadım ama hala yapmaya devam ediyorum canım belki sende işe yarar