Snmfrkn Merhaba hanımlar.. Genital temizliğiniz için tüy dökücü krem kullananınız var mı aranızda varsa hangi ürünü kullanıyorsunuz ?? Yardımcı olursanız sevinirim..
Alisde Snmfrkn bence agdaya gidin okadarda bi aci yok ben son haftama kadar gittim bi sorun yasamadim tuy dökücü sakincali
1Cerenarslan1 AnayimBenAna_ genellikle jiletle alırdık sonra tüy dökücü kremle almak daha kolay geldi hemde daha pürüzsüz duruyor 2 sefer kullandık zararı nedir acaba neden yasak ki
Snmfrkn Evet hamileyim 31 haftalık.. bilmiyordum teşekkür ederim son haftalarda ağdaya gitmek ne kadar doğru daha önce hiç gitmedim açıkçası acı sızı ne kadar bilemiyorum
myangelson Snmfrkn yani erken doğum riski olmadığı sürece agdaya izin veriliyor ama hiç gitmediğiniz için kendinizi çok kasar misiniz bilemiyorum onu birşey diyemeyeceğim
Booksandcats Snmfrkn son haftamda ben ağdaya gitmiştim sürekli gittiğim için ağrım sızım olmadı ama doğuma yetişmezse de jiletle kendimi kesme ihtimalim var diye düşünmüştüm eşimin tıraş makinesini kullanacaktım ufak bir öneri olabilir belki 🫶
mmedinestlms 1Cerenarslan1 kimyasal madde içerikli olduğu için+ enfeksiyon riskini daha da tetikliyor ve çoğaltıyor