Fatma-ylmz fdn25 canım ben de hamilelik tiroid var ben hamile kalır kalmaz hemen bu değerim yükseliyor bu değerimi ilk ilk ölçdüğümde yaklaşık yediye kadar çıkmıştı değerim tabii ki bunu ilk önce dahiliyeye giderek öğrendim dahiliyede yeşil alan açıp endokrine yönlendirdi endokrin çok güzel bir şekilde dozunu ayarladı her ay 25 ve 50 olmak üzere haftalara böldü İlk önce 25 mg le başladım her ay aynı gün kontrole gittim 25 miligram’ın değerimi düşürmediğini görünce 50 mg’a da başladık haftada iki gün 50 mg aldım beş günde 25 mg aldım böylelikle şu anda 36. haftamdayım ve değerimi çok güzel dengeledi iki buçuktayım şu anda normalde dahiliye değil endokrin ayarlıyor dozu kesinlikle kendine iyi bir endokrin doktoru bulmalısın
Fatma-ylmz basakc36 gebeliğin başından başlar başlamaz ilacı kullanması gerekiyor yoksa bebekte gelişim geriliği oluyor ve ilk aylarda bebek kendi troitlerini kullanamadığı için anneden destek alıyor yani çok önemli bir durum
Fatma-ylmz fdn25 kesinlikle öyle doğum doktorları ilacın adını verip randevu alana kadar 25 mg kullanmamızı söylüyor asıl dozu ayarlayan endokrin bölümü oda dahiliyenin yeşil alan açmasıyla gidebiliyorsun o bölüme
fdn25 Fatma-ylmz endokrine falan yönlendirmedi ilacı 50 ye çıkarmadı hafta içi 1 hafta sonu 1,5 al dedi bakalım nolacak
Pinartmd fdn25 ayni olayi yasadim endokrinolojiye sevk ettiler hemen gittim doktorda bu deger duser daha hamileligin başındasın dedi gerçekten sonraki ay daha dusuk cikti sonraki ay daha da düşük. . Dusmezsede ilacla kontrol altina alınır panik yok bu kadın dogumcular niye gebeleri panikletiyo demişti
fdn25 Pinartmd benimde şuan 2,77 2,5 a çok yakın dahiliye doz arttırmak istemedi 50 çok olur düşüğe neden olabilir hafta içi 1 hafta sonu 1,5 tablet al dedi bakalım diğer ay nolcak
Fatma-ylmz fdn25 nasıl dalı olmadığı bir hastalık üzerine böyle bir şey yapabilir inanın şuan çok şaşkınım ben ilk gebeliğimi bu yüzden kaybettim diye düşünüyorum çünkü aynısı denil di bana da ben de bu konuda bilinçsizdim ve yaptım bence dahiliyeye acil görünün naçizane bir tavsiye
fdn25 Fatma-ylmz Dahiliyeye gözüktüm zaten dozu dahiliye arttırmadı sadece hafta sonları arttırmamı söyledi ilacı birde aklıma şöyle birşey geldi burdada gördüm benzer şikayetler ben bu tsh ölçümünü sağlık ocağında yaptırdım acaba kanlar beklediği için yanlış çıkmış olabilir mi?
Fatma-ylmz fdn25 ben sağlık ocağında hiç yaptırmadım ama normal de de dahiliyenin sizi endokrine yönlendirmesi gerekiyor diye biliyorum