Diamondstallion Arkadaşlar iki gündür gözüme uyku girmiyor sürekli kabus görüyorum. 13 haftalık gebeyim. Resmen psikolojim bozuldu. Anlamsız belirsiz rüyalar hatta hatırlamıyorum bile ama kalbim ağzımda uyanıyorum sabah ezanına doğru…
Jasmine2426 Diamondstallion bende sürekli doğurduğumu falan görüyorum 28 haftalığız hamilelikte kabuslar falan çok artıyor
Merve-metin Diamondstallion canım bol dua et içine vesvese girmesine izin verme dua ederken elini karnına koy öyle duanı et canım hamilesin ya büyük ihtimal bebeğime bişey olacak korkusu var aklınızın bi köşesinde bilinçaltı olarakta ondan etkileniyor olabilirsiniz
KurabiyeninAnnesi123 Diamondstallion hem hamileyken hemde lohusa zamani cok görülüyor 40 ım çıkana kdr sürekli kötü rüyalarla baş ettim geceleri telefonu şarja takip you tube den dua açıp döngüye aldm sabah a kdr başa sarıp sarıp çalıyordu ben onun sayesinde rahat uyuyordm ama dua açmim gece korkuyla boğuşmayla uyaniyordm
Diamondstallion Merve-metin Allah razı olsun nasıl iyi geldi bu mesajın… resmen içim huzur doldu çok teşekkür ederim. Bolca dua edeceğim 🥰
Diamondstallion KurabiyeninAnnesi123 Allah yardımcımız olsun… dua açmakla çok iyi etmişsiniz onu da deneyim bu akşam inşallah 🌼
KurabiyeninAnnesi123 Diamondstallion dene cok cok etkisini görürsn lohusa döneminde de aç bebegine de dinlet