Emine-52 Arkadaşlar 7+2 haftalık gebeyim 3 bebeğime, ilk ikisine de sol yumurtalıktan hamile kaldım kızlarım oldu, bu kez de sol taraftan hamile kaldım sizce kız olma ihtimali yüksek midir sizin deneyimlerinizi öğrenebilir miyim sevgili anneler?
Nergizos Emine-52 soldan yumurtladim. Ağrılarım olduğu için her ay nerden yumurtladigimi bilirim. Erkek canım Cinsiyeti. 1 yıl önce 8 haftalık düşük yapmıştım o da soldandi. Diyorum ki demek ki o da erkekti
Emine-52 turkan403 turkan403 doktor söyledi soldaki yumurtanızdan hamile kalmışsınız dşye, yani bizim anlayabileceğimiz birşey değil ultrason da bakıp söylüyor doktorlar
umrumdadegil Emine-52 nerden yumurtlama olduğunu nerden biliyorsunuz anlamadım. Ama bebeğim sol taraftaydı erkek oldu
myangelson Emine-52 ilk hamileliğim sağdan yumurta büyüdü erkekti bu da sağdan büyüdü dollendi kontrolde solda kist olmuştu sağda dollendi zaten sağ tarafta ağrı hissetmiştim o zamanlar yumurtlama zamanlarimmis, bu da erkek deniyor
edis22 Emine-52 bende ilk defa duydum böyle birşeyi ama eğer bebeği ilk hangi tarafta hissettiniz diye soruyorsanız benimki hep sağdaydı göbeğim sağ taraftan büyümeye başladı ve bebeğimde erkekti
Minik1Civciv Emine-52 valla benim sol kaşık ağrım oldu erkekti kuzum bence yalan ya benim de bi oğlum var kız istiyorum ☺️ Rabbim her iki meyveyi de tattırsın tüm isteyenlere 🤗