Elif-ada- Kızlar bat 28 veya 29 elimde gebelik testi yoktu ovulasyon yaptım ama T silik çıktı bu gebelik olmadığınimi gösterir yada silik çıktığı halde hamile olduğunu öğrenen varmi
birmayismasali Elif-ada- aynı durum dün bende de oldu. Bat 29 dün ovulasyon testi yaptım t çok silik hatta yok. 😔
minikbebegim06 Elif-ada- @birmayismasali kızlar ovulasyon testiyle gebelik öğrenilmez gebelik testi yapmanız gerekiyor ikisi farklı şeyler biri lh hormonuna algiliyor biri beta hcg hormonunu
birmayismasali Elif-ada- belirtiniz var mı peki benim kasımlarım ağrıyor ya bu aydan çok umutluydum oysa 😔
Elif-ada- birmayismasali Her zamanki belirtiler artık belitileri gebeliğe yormuyorum çünkü çok hüsrana uğradım bakalım hayırlısı olur insallah
birmayismasali minikbebegim06 ama burda çoğu kişi ovülasyon testinin regl yakin tarihte iki çizginin de koyu çıkması gerektiğini söylüyor😔 bu şekilde gebe olduğunu öğrenen çok kişi olmuş
minikbebegim06 birmayismasali herkeste ayni olacak diye bir şey yok ben tesadüfen öyle çıktığını düşünüyorum gebelik testi yapmadan ya da kan vermeden net bir sonuç alamazsınız ovulasyon testleri lh değerini ölçer