Demet96 Hanımlar bi bakarmisiniz 22 haftalik olduk tedaylı ultrason vardi bugun doktor bebeğin böbreklerde büyüme var dedi başina gelen varmi acaba
Tuubaaa Demet96 böbrek genişlemesi benim bebiş de de görüldü doktor takibini yapacağız dedi ama küçük çaplı bi genişlemeymiş Doğuma kadar geçer diye umut verdi. Sizdeki büyümü çapı ne kadar cinsiyet erkek mi? Genel de erkek bebeklerde görülüyor küçük çaplı olunca normal karşılıyoruz dedi doktorum.
Bahcedomatesi Demet96 bizde tek böbrek büyük dedi ama kendi doktorumuz her kontrolde bakacak gerçekten büyümemi var yoksa bebek idrarını mı tutuyor diye
Ltfyyrdc5021 Demet96 benim oglum simdi 13 yasinda hamileyken cinsiyet ogrenmeye gittigimde her iki bobreginde genisleme var dedi idrarini hic yapamamis dedi dogum olana kadar idrarini yapmadi bobrekleri curuturdedi diyaliz hastasi olur dedi hamileligimin son 5 ayi bana zehir olmustu hergun agliyordum dogdugunda ameliyat olur denildi bunu ozele gittigim dr soylemisti bana sonra oglum dogdu dogum yaptigim hastanedeki cocuk dr u kontrol etti ben durumu anlatmistim raporlar usg goruntuleri falan bana dr evt iki bobreginde var genislik ama kotu bi durumu yok detavisiz kendi kendine kuculedebir olmssa ufak bi operasyonla duzelecek durumda dedi 2 yasina kadar 3 ayda bir idrar kulturu ve usg ile takibi yapildi cok sukurki kendiliginden hic bir dedavi gerektirmeden normal boyutuna dondu hep dua ettim dr bu erkek bebeklerin yuzde 70 inde oluyor dedi ama o ozeldeki dr oyle korkutmustuki beni hamileligimi zehir etmisti bana
Tuubaaa Demet96 yani büyük çaplı bi genişleme değil inşallah Doğuma kadar geçer canım🌺 benim doktor 10 mm in üstünde olunca sıkıntı olur dedi. Bizimkinin 3.5 mm idi takibi yapılacak işte. İnşallah Bir an önce normale dönerler💙
Tuubaaa Demet96 bende çok korkmuştum kendi doktorum detaylı bir şekilde bilgilendirmedi, bizde aynı gün başka bi doktora gittik öyle güzel bilgilendirip içimizi rahatlattı ki. Hiç canını sıkma bol bol dua et canım Rabbim sağlık sıhhatle kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah 🌸💙