Askkokuluyavrum Kızlar benim gibi olan var mi acaba kusma yok ama midem bulanıyor hic birşeye bakamıyorum mutfağa giremiyorum herşeyden tiksinir oldum. Burda en son 2 hafta önce post açmıştım hic belirtim yok diye 🤮🤮🤮🤮 Allahım nasıl olcak simdi sabah bulantım da yok ama herşeyden tiksinir hale geldim kocam aç kalıyor 😔😔😔
Deletedmom667 Askkokuluyavrum bendede sadece 7. ve 8. haftalarda oldu 9da gecti ama balıktan hala tiksiniyorum
Aysedgrlikrkmz Askkokuluyavrum bende de bulantı yok halsizlik var bi de sevdiğim tüm yiyecekler yemekler filan hiç ilgimi çekmiypr içim almıyor 🙄
Askkokuluyavrum Gebeliği yeni öğrenenler benim gibi olanlar mide bulantısı olup herşeyden tiksinenlerrr nerdesiniz
Kumru82 Benimki tiksinmemi bilmiyorum ama canım mutfaga girmek istemiyorum yemek yapmak zul geliyor hiçte canımm bısey ıstemıyorum zorla yiyor gibiyim 😯
Askkokuluyavrum Kumru82 bende öyleyim bugün ağzıma elma harici hic birşey koyamadimm Allahım çok zormuş
Derinnge34 Askkokuluyavrum geçmiş olsun canım benimde 6. Haftada başladı 8e doğru şiddetlenerek arttı mutfağa girmek yemek kokusu o düşünce bile mahfediyordu. 16 olduk yeni yeni geçiyo ama hala mutfağa giremiyorum biraz sabretmen gerekecek
_peritozu Benimde 6.haftada başladı şuan 13 haftaligiz hala devam ediyor canım malesef 3 4 ay bazılarında 9 ay boyunca sürüyor..
Askkokuluyavrum Derinnge34 evet 3 ay kadar sürüyormuş yeni başladı yemek yapabiliyorum suan icin ama yemek yoyemiyorum meyve ile geçistiriyorum Yedigim herşeyden tiksinir oldum
Ahidem32 Ben evimden bile tiksiniyorum. Annemde kalıyorum düşün. Burda olmuyor ama geçen bi eve gideyim dedim öğüre öğüre bi hal oldum. Yemek zaten yiyemiyorum. 9. Haftaya girdik inşallah geçer yoksa eşim isyan bayrağını çekecek!
Askkokuluyavrum Ahidem32 çok zor onlar icinde adamlara yazık valla ben çok üzülüyorum kocama yazıktır adama ya
Askkokuluyavrum Aysedgrlikrkmz benim ilk haftalar iştahım açıldı suan iştah mistahh yok kiloluydumm zaten kilo veririm belki bu sayede 🙄
Dryatpzglu Ben hap içicem ama kahvaltı dahi yapamıyordum miğdem bulanıyordu cajım istemiyordu sadece meyveyle falan doyuruyordum karnımı ilaç içmek için
Aysedgrlikrkmz Askkokuluyavrum ben 64,5 la hamile kaldım hala 64,60 filanım hiç benim de iştahım yok 🙄 açılmasın da çocuğuma yetsin yeter 🙏🏼🥰