gizem_esmr Bbk88 uygulamaya gore 6.haftada oldu reglimden 10 gun gecikmisti sonra once kahverengi ardindan regl kanamasi gibi kanamayla atildi🙏🩷
Kbr_2019 Bbk88 ikiside 6-7 hafta arası. İlki kendi düştü 2. Yi kanama oldu kese gitti kürtaj yaptılar
Bbk88 gizem_esmr 🙏Ben de yasadjm kimyasal gebelik hiç canınızı sikmayin kalirsiniz yine🥰ama bana doktorum adet gecikmeden yapma demişti test canım yapmasan bilemeyecektin bile demişti
Kbr_2019 Yaseminbasdag 12 hfta kullandım bıraktım ben ama memnuniyet kısmını anlamadım🤭 işk gebeliğimde folbiol kullanmıştım bunda folidoce ben bşt hissetmedim kendimde 🫣
gizem_esmr Bbk88 adet gunumden 5 gun once kan ve erken gebelik testinde pozitif gordum adet gecikmemin 10. gününde de sonlanmaya basladi🙏
Kbr_2019 Bbk88 adetimin gecikmesinden ötesiydi. Kese oluşmuştu ikisinde de. İlkinde ertesi gün kalp atışını duymaya gidecektim. İkisincisinde 3 gün sonra randevum vardı kürtaja gitti
Bbk88 gizem_esmr benim de 800 e kadar çıktı ama son 2 degerde düzgün artmadı zaten sonra 300 e düştü ve sonlandı canim😪
gizem_esmr Bbk88 benimde en son 700 küsür cikmisti kahverengi leke gelmisti yerlesme sandim sonra doktorum duzenli olarak artmamis bir kac gune kanama baslar dedi 2 gun sonra adet gibi kanamam basladi ve sonlandi bu ay tekrar deniyoruz bakalim🙏🩷
Kbr_2019 Bbk88 benim beta hcg 2400 küsürlerdiydi ama adetlerim düzensiz olduğu için geç döllenme kanda yükseliyo görüntü geç oluşuyor
Bbk88 Kbr_2019 kimyasal gebelikte kese oluşmuyor demişti doktorum bana ve adet kanıyla attim ben canım anladım 🌸