DENIZ_55 Esngl29 bende progestan. Devir 3 ve omega 3 kullanıyorum ama omega 3 te cesik cesik vitanim içeriği var balık yağı vitamin değeri gibi onu aldım ben devlet ödemiyor doktor yazdı devletin ödedigide var dedi bende hangisi daha iyisi onu yaz dedim bunu yazdı bende kullanıyorum başkada yok kan ilacı felan kullanmıyorum
Esngl29 DENIZ_55 Progestanı bende kullanıyorum 2. Kutuya başladım hatta daha ne kadar kullanırım bilmiyorum siz ne zamandır kullanıyorsunuz ne kadarlık bebeğiniz
DENIZ_55 Esngl29 herhalde 5 haftalikti basladigimizda suan 15+2 haftaligiz sabah akşam kullanıyorum doktor 25 haftaya kadar devam ondan sonra bakarız duruma göre dedi yani biz devam erken doğum riksim olduğu için doktor rikse atmak istemedi erkenden basladi sen kaç haftalikken başladın doktor sana ne diyor sana
Esngl29 Mom_185 9 hafta bitti benim zor geçiyor biraz özellikle akşamları bulantı oluyor ve uykusuzluk var bu 3. Gebeliğim ama hiç böyle değil di diğerleri bulantım oluyordu evet ama sabahları özellikle oluyor du uyku da sürekli uyuyordum
Esngl29 DENIZ_55 7.haftada başladım bende kesede kanama var dedi ve beta değerlerim düşmeye başlamıştı öyle başladı sanırım uzun süre kullanacağım bende kullanmak daha iyi garantideymişim gibi hissettiriyor
DENIZ_55 Esngl29 aynen canim garanti kasilma sancin olmuyor benim riskli olduğu için ev Bile supururken dinleniyorum derin temizlik yaomadim doğuma yakın yapacağım rikse atmak istemiyorum ben sevmiyorum progestani ama mecbur kullanmak zorundayız bizim ve bebeğimiz için canım sende bak riskli imiş sende dikkat et kendine bende kanama alanı hiçbir şey yoktu ama tedbir amaçlı başladık rabbim sağ saglim kucağımıza almayi nasip etsin inşallah
Mom_185 Esngl29 düşük tehlikesi falan yok demi progesteron onun için kullanıyor ben de kullandım önlem amaçlı kullandım benim çok idrar yolu enfeksiyonu oluyordum
Eliffyamann Mrvsmt2502 multi vitamin içinde ki oran yeterli değil oyüzden 20.haftadan sonra demir ilacı veriliyor genellikle
Deniz4848 Gebeliğim planlıydı gebelikten önceki 3 ay ve sonraki 3 ay folik asit kullandım 3.ayin sonundan beri de demir hapı, kan ilacı ve magnezyum kullanıyorum. Multivitamin de kullanıyordum kan değerlerim iyi çıkıp beslenmeye de dikkat edince kesti doktor
Ayse0575 Esngl29 demir hapı, omega3 , d vitamini, kan sulandırıcı, folik asit, magnezyum kullanıyorum
Esngl29 Mom_185 kesede kan birikmiş dedi onun için verdi beta da düşmeye başlamıştı düşük tehlikesinden kaynaklı yani benimde cnm
ozlem_yildirim Esngl29 herşey içinde kompakt bi vitamin önerdi doktorum milyon tane şey alıp da kafan karışmasın dedi premama kullanıyorum bi de magnezyum alıyorum