Fatmaacylnn Sevgilimmmmmmm evet normal herkeste farklı olabiliyor 🥰 doktorunuz bi daha ne zaman gelin dedi
emel16 Sevgilimmmmmmm normal evet kalp atışı hemen duyulmaz zaten 7-8 haftalarda çağırıyorlar bebeği gördükten sonra kalp atışı duymak için
Sonnenblume Kızlar ben de 6. Haftamdayım hatta bugün 6 oldum. Dün ve bugün peçeteye kahverengi mukusumsu bir şey geldi açık bir renk normal mi acaba ? 😞 telaş etmek istemiyorum. Yerleşmedir diye düşünüyorum çok küçük bir kese gözüktü 2 gün önce.
Sevgilimmmmmmm Esraa00 beta HCG tekrar bakilmadi. Çok şükür bebek göründü kan ve idrar tahlili istedi doktor
Sonnenblume Esraa00 tuvalete girdiğimde peçeteyle silerken çok az geldi açık kahverengi bir şey. Hani adet öncesi ya da sonrası çok hafif lekelenme olur ya öyle
Esraa00 Sevgilimmmmmmm e sorun o yok o zaman maşallah görünmüş kalp atışı anca 7 veya 8 de endişe etme
Sonnenblume Eylulasyamom çok yoğun bir şey olmayınca gitmekte istemedim aslında hemen telaşa kapılmak istemedim içim rahat etmedi yine de
Esraa00 Sonnenblume anlıyorum açık kahve doktorum önemsiz demişti ama ne zaman pembe ve kırmızı olursa mutlaka git