babyiscoming_ Kızlar annem çeker falan diyor ama kurutmamda bugüne kadar sorun yaşamadım hiç bişeyi çekmedi. Bebek kıyafetlerinden emin olamadım aslında daha hijyenik olur diye düşünüyorum yüksek ısıda kuruyacağı için ama çeker diye de bir korktum siz attınız mı
Ilkuss babyiscoming_ ben attım iyice tozu falan da gitsin diye 🫠 ama küçülme çekme vs olmadı benimkilerde yine de sizi yanıltmış olmiyim bu zamana kadar hiçbir kıyafetimde bir çekme küçülme olmamıştı zaten bebeğinkilerde de olmadı 😇
Nesonunbeybi babyiscoming_ ben de her şeyi atıyorum, müslinler biraz çekme yapıyor sadece hem daha hijyenik geliyor evde kediler de olduğu için tüyü tozu da yok ediyor
babyiscoming_ Ilkuss valla kararsız kaldım ya makineden makineye de farkeder bu durum tabi belki denemek için ilk 1-2 tane atarm oyuncak bebek kıyafetine dönmesinde😂
Snglaydmr Ben hep kurutmaya atıyorum tek sıkıntısı şu oldu alt pijamalarında lastikler sıcaktan dolayı gevşedi. Yavrumun beline bol geliyor bazı kıyafetleri. Ona çare bulmam lazım
babyiscoming_ Nesonunbeybi bende hijyen açısından düşündüğümde mantıklı geliyor ama çeker diye korktum en kötü 1-2 tane atar denerim bi
Kuzucukno2 babyiscoming_ evet bence de riske atmayın😄 tazeleme diye bir program varsa 20 30dakikalik tozu gitsin diye ona atabilirsiniz onda bişey olmaz diye düşünüyorum
Aslaninannesi_ Ben attım canım ama şöyle günlükler gibi 1 saate ayarlamadım yarım saate ayarladım zaten minicikler hemen kurudu bir sorun yaşamadım
Iremkoko babyiscoming_ atıyorum ceken cekiyo cekmeyenle yoluma devam ediyorum genelde atletler cekiyo zaten sürekli atlet aldığım için artık kabullendim😀
Ocakbebegi babyiscoming_ ben de attım hep. Zaten kış geliyor evde çok zor kuruyor çamaşırlar mecbur bir yerde atmak zorunda kalıyorsunuz. Çekme de yaşamadım hiç. Aldığım markalar HM, LCW, ebebek markalarıydı belki 2-3 tane de Zara ve Defacto vardır