Nuraaaay11 Şehir has. Perinatoloji bulmak ne mümkün. Randevu yok. Önereceğiniz bi doktor var mı kızlar acil?
ogul_can Nuraaaay11 neden gideceksiniz beni de yolladılar eğitim araştırma hastanesinde buldum ben randevuyu
Mmerveyildirimm Nuraaaay11 özelde kocaeli aktifte Öner beydi zannedersem onu oneriyorlardi 2500 diye okumustum ucret olarak da. Gecmis olsun bu arada
234TM Nuraaaay11 beni de bugün yönlerdi yoğun bir enfeksiyon gördü kanımda orası seni bi görsün dedi eğitim araştırmada haftaya cumaya aldım randevu korkulacak bir şey varmıdır 7 haftalık gebeyim
Nuraaaay11 ogul_can riski gebelik geçiriyorum zaten serklajım var . Fakat bebeğin 1 hafta geriden geldiğini dün öğrendim normalde herşeyi günü gününe gidiyor diyordu doktorum. O konu hakkında detaylı bilgi ve detaylı ult için
Nuraaaay11 234TM kandaki enfeksiyon nasıl etkiliyor bilmiyorum ki hiç. İdrar olsa biraz sıkıntı oluyor ama bence korkulacak birşey yoktur içini ferah tut
yildiznran Merhaba ben semih özeren ve eray çalışkan gittim ayrı ayrı 4bin civari bir ücreti var, ikisinden de çok memnun kaldım ama özellikle semih hocayı gönülden tavsiye ederim, tanıdığım en iyi doktor 🌸