Ebrugunesss Kızlar pcos olduğu için adetim düzensiz 11 ekim asılama oldum yarın test günüm kendimi tutuyorum yarın yapcam bugün 14. Gün sorum şu ki normalde ben gününden gününe hiç adet olmadım bu ay bi yumurtam gelişti ve çatlatma iğnesi oldum daha sonra aşılama inşallah tutmuştur tabi ama tutmadıysa adet olmam gerekiyor değil mi yani adet olurum muhtemelen
Haco Şimdi çatlatma ignesi vurduğuna göre senin yumurtalar 22-24 mm ulaşmış demek catlaşmada biraz büyüyor onlar eger döllenmezse catlatma ignesi vurmazsan bile adet olursun
Ebrugunesss Haco en son 20.3 mm demişti doktor hemen çatlatma iğnesi verdi o yüzden umarım çatlamıştır ve tutmuştur
Haco Keşke ovilasyon testi alsaydın en azından catladıgını görürdün ama mutlaka catlamıştır bence 20 cok iyi çatlatmada büyütür onu ama ovilasyon testi ile en azından zamanını bilirsin bi de hemen olmuyor öyle geç felanda oluyor
Ebrugunesss Haco aşılamada o testler yanlış sonuçlar veriyormuş galiba aslında aklıma gelse yine yapardım aşılamadan sonra aklıma geldi malesef
Senonif Ovülasyon testleri hatalı sonuç veriyor hep pik çıkıyor maalesef, ama çatlatma iğnesinden sonra en geç 17-18. Günde adet olursun canım benim tecrübelerim bu yönde en azından. İlk iğnemde 14. Gün oldum ikincisinde 17. Günde oldum 😶
Ebrugunesss Senonif teşekkür ederim 15. Gün bugün test yaptım pek net olmamakla birlikte negatif gibi de aslında hafif var gibi de anlamadım test bozuk da olabilir bi dağıldı kırmızılık anlamadım adet olmazsam yarın tekrarlıycam