tugcebck38 Kızlar merhaba tekden hastanesinde Nilgün özere gidiyorum normalde fiyatta felan anlaşmıştık ama yeni doğan cetesinin içine karıştını söylüyorlar hastanenin adı hümada doğum fiyatları nedir acaba bilgisi olan yazabilir mi
esrpydn tugcebck38 nerden duydunuz acaba bende tekdene gidiyorum özlem katırcıya. Merak ettim doğrusu
Minikprensinannesiiiii tugcebck38 bende fakültede fatma hoca da doğum yapacağim muanesi 600 tl doğum 5500 sezeryan
MelekAY tugcebck38 Hümada 38 bindi yanliş hatırlamıyorsam system Hastanesi’nde 15 di galiba sezeryan normal farketmeksizin bende acibademe gidiyor 38 hastane istiyor 12 binde doktor ayrı istiyor
Cheryy1 MelekAY su gibi gecsin insallah dogumunuz hayirlisiyla alın yavrunuzu kucaginiza 🥰 teşekkür ederim
MelekAY Cheryy1 Teşekkür ederim siz kime gidiyorsunuz bizimki tüp bebekti Özge hocayla başladı onla biticek insallah
Cheryy1 MelekAY benimde tüp bebek ile oldu 😊 Mustafa taşa yaptirmistim kendisi gebelik takibi yapmadigi icin ekibinden olan Tuğçe hanima devam ettim
8949 2 ay falan önce humada 21bin di cahit gozuakça muayene ucrrti buay guncrllendi doğumda artmış olabilir
tugcebck38 esrpydn Instagram da Kayseri radar sayfası paylaştı açıklama felan yaptılar ama insanın içine kuşku düşüyor
esrpydn Ftmnrutlu 1250 tl veriyoruz eşim çalışan sigortalı. Doğum ücretini sormadım henüz nisan sonunda yapacağım inşallah
Oksuruksurubu Minikprensinannesiiiii fakülte özel gibimi oluyor oda tek başına mı eşinizi yanınıza alıyorlar mı
Minikprensinannesiiiii Oksuruksurubu hocalar özel gibi ücretli canım istersen tek kişilik oda da kalma şansın da var onun ücreti de 600 tl eş konusunu tam bilmiyorum sormadım daha onu