SariLale22 Bilimsel açıklaması mantar diyor dinsel açıdan farklı şeyler diyor ama ben kendimden değil ikizlerimden korkuyorum bişey olucak diye bu konuda bilgisi olan arkadaşlarım yazarsanız sevinirim 🙏🏻
_Butterfly SariLale22 evlendikten sonra bir kez evlenmeden önce iki kez geldi başıma . Neden olduğuna dair fikrim yok 🙃
Ecekrk SariLale22 herkes farklı yorumluyor bunu kimi melekler diyor kimi başka birşey neye inanırsan o olur iyiyi güzeli düşün birde evde bol bol nas felak ayetel kürsi aç miss gibi Allah’ın izniyle hiçbirşey olmaz
Betusmsr SariLale22 Geçen sene aynısını yaşadım bu ilaydan sonra evlendim iş yerimden ayrılıp tazminatımi aldım hayatım güzel anlamda değişti çok şükür 🙏🧿
SariLale22 Aslaninannesi_ ay valla bebişlerime bişey olucak diye ödüm kopuyor yoksa böyle şeylere asla takılmam normalde
SariLale22 _Butterfly zararsız bişey galiba ama insan tedirgin olmuyor değil benim ilk defa başıma geldi
_Butterfly SariLale22 herhangi birşey olmadı yani zararsız sanırım , olduysa da hatırlayacak etki bırakacak kadar mühim değildi . Endişe bende etmiştim ama korkmayın gereksiz bir endişe , tekrarlarsa doktora gidin belki sağlık ile alakalı bir durumdur 🌸