_asli1123 Kızlar dün sabah kan verdim sağlık ocağında diğer tahliller çıkmış beta yok daha ne zamana çıkar acaba
Merve_kucuk _asli1123 Bende sağlık Ocağında vermiştim. Akşam 21:30/22:00 aralığın da e-nabıza düşmüştü. Takip edin siz sürekli ☺️ Rabbim gönlünüze göre versin 🙏🏻
_Butterfly _asli1123 bazen e nabıza düşmeden aile sağlığı merkezi sitesine düşer . Ben hep o şekilde öğrendim . Kocaelinde bi sağlık ocağında vermiştim. Kocaeli il sağlık müdürlüğü tahlil sonuçları yazıp ordan öğrenmiştim .
Damla--35 Barkodunuz varsa verdiğiniz ili yazıp tahlil sonuçları sitesine bakabilirsiniz belki orda çıkmıştır
_asli1123 Çok şükür kasımı. İlk haftası gideyim diyorum kadın doğuma kalp atışı duymak için nasıl zaman iyi midir o tarihler
Kubra001111 _asli1123 keseyi görmek için gitmiyo musunuz bende yarın gideceğim de lekelenmem oluyo sizin oluyo muydi
_asli1123 Kubra001111 evet keseyi aynı zamanda kalp atışını duymak için ebem o tarihte gitsen daha iyi olur dedi de lekelenmem yok
Kubra001111 _asli1123 benim ki var az az kajverengi genelde yerleşme diyolar ama düşük önleyici iğne de vurunuyorum hap da kullanıyorum