mcansu Alyadnz33 henüz çok küçük Allah korusun kalbi dursa başta fark edemezsiniz kanama düşük bişi olmazsa ancak bir süre sonra zehirlemeye başlar öyle anlarsınız ki öyle kötüyü düşünmeyin
babydenanne Bana 2 ay çok geldi ya, insan huzursuz olur o kadar uzun süre yani ben tedirgin olurdum. Bizi 3 haftada bir çağırıyor doktorumuz, bence sağlıklı olan 3-4 hafta 🙏🏻
Srp53 Alyadnz33 genelde bir sorun yoksa ayda bir çağırırlar ben hem özel takipliyim hem devlet. Özeldeki doktora ayda bir gidiyorum devlete de kafama göre 10 günde bir gittiğim oluyor. Nerdeyse her 10 günde bir ayrı bir doktordayım yani.
Alyadnz33 Srp53 ya ben hastaneye çok uzağım ondan gidemiyorum ağır geçiyor hamilelik 3 yaşında kızım da var zorlanıyorum Allah büyük verdiği canı Allah alır Allah’ım bilir benim yan komşum hamile kaldı kalp atışı ni duydu bidaha hiç gitmedi takı 20 haftalık olana kadar
ys2021 Alyadnz33 Allahın izniyle olmaz inşallah olursada kanama vs yada çok ağrı olur uyuşma olur hissedersiniz illaki
Srp53 Alyadnz33 orası öyle tabii ki. Benim de öncesinde iki düşüğüm oldu o yüzden biraz evhamlıyım. Çok şükür 23. Haftaya geldik şimdi. Tekmeleri hissedince insan biraz daha rahatlıyor ama İki ay yine de çok.
A14B05T Alyadnz33 ayda 1 olması normal 2 ay bence çok geç bir süreç zaten 1 ay bile bazen çok uzum geliyor
Leyla988 Çağrsada çağırmasada 2 haftdandan bir gidiyorum bişey bulup😂 kendisi her gidişimde tekrar tekrar diyo 1 ay sonra gel 24 haftalık hamiliyim hiç aklıma gelmiyo 1 ay arayla gidiyim 2 hafta 😂
KurabiyeninAnnesi123 Alyadnz33 2 ay da cok uzun bir süre ya iki hamileligimde de hic öyle birsey duymadim bebegi görüp kalbini duyana kdr erken çagırdığı oluyor sonrasinda aydan aya 4 hafta da bir cagiriyor son zamanlar bu kontroller dha cok sıklaşıyor 2 hafta da bire düştük 32 yim saçmalik doktorunuzu degiştirin 2 ay cok fazla bir süre
Rukiisss Alyadnz33 2 ay çok fazla ya insan kafayı yer geçene kadar 28 haftaya kadar ayda bir gidiyordum ondan sonra iki hafta sonra gel demeye başladı doktor iki hafta arayla gidiyorum şuan
myangelson Alyadnz33 2 ayda 1 nedir en fazla 4 haftada 1 çağırıyorlar ayda 1 yani. Doktor değiştirin bence.