Mnur Mrb hanımlar yarın şeker yüklemesi yaptırcam belli saatten snra bişeyler yemek yasak ya tam hatırlayamadım 12 denn sonramı yasaktı birde acayip tatlı bişeyler istiyor cnm bi. Dilim tatlı yesem yarına şekerim yüksek çıkarmı?
tugbamehmetbaki Mnur akşam yemeği nasıl hiçbir şey yemedim en son 11 da süt içtim 12'den Sonra su bile içmedim
sonsuzmasalim Mnur ben ertesi sabah 8de testi yaptıracaktım bana doktorum akşam 9dan sonra bir şey yeme demişti sade su içebilirdim
Gulhan2692 Mnur 12 saat aç kalman gerekiyor demişti benim doktorumda akşam 9dan sonra yeme hiçbirşey demişti akşam sadece su içmiştim sabah su da içmedim.
Mnur sonsuzmasalim internetten araştırdım şimdi 8 saat açlık gerekiomuş 9 10 aldım randavumu yine bn 9 10 gibi bişey yemeği kesmeyi düşünüyorum
sonsuzmasalim Mnur bencede en mantıklısı😊 ben zaten saat 9dan sonra hemen yatıp uyuduydum acıkmayayım diye😅
Mnur Gulhan2692 bnde 9 sonra yıne kesmeyi düşünüyorum bide bi dilim. Tatlı yesemm ertesi gün acaba yüksek çıkarmı acaba
Gulhan2692 Mnur canım bence yemesen daha iyi olur sanki benim sekerim çıktı onlar tamamen yasak şuan. Etkileyebilir ölçümde