Elifffk0 39 haftalık hamileyim Az önce kanlı sıvı bişey geldi ilk defa başıma böyle bir şey geldi çamaşırim ve çarşafim ıslanmışti başına böyle bir şey gelen varmı
Fyz_a Elifffk0 bence nisanin gelmis ayni zamanda suyun da geliyor lutfen doktoruna git dogum basliyor gibi saglicakla kucagina al🌸
rozamomy Elifffk0 suyun gelmiş canım, hızlıca bi ılık duş al hastaneye git, hayırlı doğumların olsun 😊
Elifffk0 rozamomy öyle yaptım çıktım şuan yoldayız amin çok teşekkür Rabbim herkesin yardımcı olsun inşallah
Nurgunay0 Ayyy çok sevindim darısı başımıza sağlıkla gelsin yavrucak doğurdum diye post atarsın artık bize 🌸
Elifffk0 Nurgunay0 inşallah Rabbim hepimizin yardımcısı olsun kimseyi o kapıda bırakmasın isteyen herkese Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Nursel_2738 Elifffk0 sakin olun nefes egzersizlerini uygulayın inşallah rahat bir doğum olcaaktır bir avazda doğurun inşallah kaçıncı haftadasınız
Elifffk0 cactus123 amin hepinize çok teşekkür ederim inşallah sizinde çok güzel dogumlariniz olur hepiniz bir nefeste doğurup kavuşursunuz🤲🤲