kubeyyy Merhaba bu hastanede doğum yapanlar var ise bize tecrübelerini paylaşabilirmi ; sancı odasında eş ile durabiliyormuyuz doğum anına denk doğumdan sonra kaç gün kalınıyor sıcak duş vs imkanlar hakkında …
Sumeyye06_ kubeyyy 3 sene önce doğum yaptım kızıma orda . Riskli gebelik iseniz yanınıza kimse alınmıyor sancı odasında . Doğum salonu tek kişilik güzel temiz. Doğumdan sonra eşiniz yanınıza gelebiliyor. Sürekli girip çıkmıştı eşim yanıma. Sıcak duş var . Ama doğumu hangi nöbetçi doktor varsa o yaptırıyor. Biraz şans yani doktorun iyi olması. Ben doğum haricindeki herşeyden çok memnundum
minikbebegim06 kubeyyy benim arkadaşım doğuma kadar eşi yanında durmuştu doğumdan sonra kadın refakatçi aliyorlardi sadece
Gamze3406 Ben sezaryen doğum yaptım, duş imkanı var, buzdolabı tv hepsi var, odalar tek ve iki kişilik, sancı odasına eş alinmiyor. 24 saat taburcu luk var, yatma süresini bilmiyorum benim sorunlarım olduğu için 24 gün yattım şimdi dikiş aldırmaya gidiyorum.
kubeyyy Teşekkür ederim şunu çok merak ediyorum örneğin ben bugün girdim hastaneye doğum anına kadar k sancı çektiğim süreçte tekmi olacağım eşim yanımda olucakmı merak ettiğim bu
Sumeyye06_ kubeyyy bende kimseyi almadilar. Perinatolojiye gitmiyorsaniz eşinizi alıyorlar ama gebe okuluna kayıtlı olmanız lazım diye biliyorum
Sumeyye06_ tbmn gebe okuluna kayıtlı olunca eşinizi isteyince alıyorlarmış sancı odasına ve size sancı çekerken pilates topu filan getiriyorlar gebe okuluna kayıtlı olduğunuz için
Nese3760 Hastanede kayıt oluyorsunuz bende orada doğum yaptim ben sezaryan oldum ama lohusa katı doğum katları falan hep ayrı oluyor değişik bir sistemi var hastanenin ben 32 gün yattim genel itibariyle eşe çok sıcak bakmıyorlar
tbmn Nese3760 Bende ilk doğumumu orada yapmıştım pandemi zamanıydı refakatçi almamışlardı normal doğum yaptım diye sizde refakatçi aldılar mı acaba
Nese3760 tbmn benimki acil oldu ama eger planli sezaryan ise saati belli olmuyor acil hastalar bitince falam alınıyor ama cok alanında iyi hocalar var ben ameliyatahanedem de hoc korkmadim cok aydınlıktı ilgi ve alakada iyiydi
Nese3760 Ben doğumdan önce yatmistim onda üst katta yattığımda tek kişilik oda olmuştu eşimi almışlardı ama sezaryan ameliyathanelerin olduğu kısımda yatma yeri var orada hic refakatçi almıyorlar doğumdan sonrada benim tek kişilik oda idi eşimi aldılar yanima
tbmn Nese3760 Geçmiş olsun peki ameliyattan sonra ne kadar bir süre bekleme odasında kalıyorsunuz uyandığınız da kim yardımcı oldu
Nese3760 Ben belden uyuşturma ile oldum hep kendimde idim hasta bakicilar beni giydirdi sonra doktor eşliğinde yürüttüler bekleme durumuda şöyle kısa bir süre ameliyathane içersinde bir odada bekliyorsunuz eger bir problem yok ise lohusa katına alıyorlar