Zuluss Kız bebeğe göre erkek bebek te pek ağrı olmaz doğrumu ve hemen doğuruyormuşuz İnşallah öyledir😄yaşayan varmı bu durumu?
seyma0661 Zuluss eltim 40.haftada kız bebek doğurdu son dkya kadar hep normal istedi ama bebişin gelmeye niyeti olmayınca sezeryana aldılar
Nananan Zuluss erkek bebekte hiç ağrı çekmedim şimdi kız bebeğe hamileyim 24 haftalık ve ağrılarım oluyor
Zuluss seyma0661 hee ben kızımı doğurmadan önce 16 saat sancı çektim sonra doğurdum ama erkek bebeklerde sancı az oluyormuş ve hemen doğuruyormuşsun diyorlar
TKumsall Zuluss kim diyorsa yalan bacım 30. Haftadan doğum sancısı başladı 34te kontrole diye gittim yatirdilar bide orda çektim
Nutella- Bence kız erkek değil de ilk ve ikinci doğum olmakla alakalı olabilir, ilk doğumum kızdı ve çok zordu gerçekten ama ilk olduğu içindir diye düşünüyorum
Nananan Zuluss normalde ilk doğumumda hiç sancım yoktu suni sancıyla oldu doğumum şuanki hamileliğimde şimdiden başladı korkutmaya ilki çok güzel geçmesine rağmen bakalım neler olacak hayırlısıyla doğsun bebişler