Aynil710 Kizlar detayli usg icin başaran klinige randevu alacagim . Hangi doktoru tavsiye edersiniz Mustafa hocami Ahmet hocami bilgim yok tecrubelerinizi paylasir misiniz ?
prensesimveannesi Aynil710 detaylı ultrasona gitmedim ama daha önceden tanıyorum ahmet beyi Mustafa beye göre daha ılımlı sakin mustafa bey biraz daha sert 🤣
Canan2625 Aynil710 Ahmet beyi alın Mustafa hoca çık sinirli bi ifadesi var ve sizi daha çok gerer maalesef ki ben gittim çok pişman oldum
Fatmaacylnn Aynil710 Ahmet beyi daha çok önerdiler bana çevremden ama ben Meram tıp fakültesinde yaptırmıştım sonradan 💕
Canan2625 Aynil710 yok biz sadece en fazla 5 dk falan bekledik yani çok sıra yoktu hastasıda öyle fazla yoktu ya da cumartesi günü falan gidin
Aynil710 Canan2625 tamamdir o zaman gitmeden önce dikkat etmem gereken bisey var mi ? Çikolata falan yiyip gideyim dimi
Aynil710 Fatmaacylnn yorumlarda fotoğraf ve videolar 1 ay sonra verildi rapor cok gec cikti falan diye duyum aldim ondan bi arastirayim dedim muayene ne kadar sürüyor acaba
Canan2625 Aynil710 bana sekreterler telefonda az bi idrara sıkışık olun dedi ve karnınız tok olsun dediler eğer bebeğiniz yüzünü falan göstermiyorsa vişne suyu veya çikolata yiyin belki işe yarar Bnm kızım hep gösteriyor yüzünü şükür ki gerek duymadım ama tok ve idrar sıkışık gittim 😅
Aynil710 Canan2625 daha hic yuzunu gormedik bizde tatlı yiyip gideyim o zaman ne kadar suruyor muayene goruntuleri hemen alabilirim dimi
Canan2625 Aynil710 45 dk falan sürüyor ve 1 tane renksiz fotoğraf veriyorlar yüzünü renkli olarakta flaştan atıyorlAr bizim götürdüğümüz flaş olmadı bize whatsPtan attılar sizde muayene yerini arayın daha iyi bilgi verirler
Dilaratass Bende yorumlardan dolayi basaran kilinigi almadim halis hocaya aldim haftaya cumartesi gidecegim sekreteri bebegin pozisyonuna gore resim kayit veriyoruz dedi ama bilmiyorum insallah memnun kalirim