Dilhun onlara kalsa beni eve göndereceklerdi açıklığın Yok diyerek ki sancın görünmüyor diyerek Halbuki sancım vardı ve ben yarım saat bir saat kadar sancı çektikten sonra tekrar hemşirenin yanına gittim ölüyorum dedim dayanamıyorum artık dedim sandığım var dedim alttan baktı bir santim açıklık gördüm Sonra beni doktorun yanına götürdü doktor dedi bilimsel olarak da onun başlamış bulunmaktadır sonra benim yatışımı verdi ve ben orada sancılarımı çekmeye Ara ara beni kontrol ettiler açıklığını sancı mı Ondan sonra 2 santim oldu benim açıklığım ve fitil verdiler bana fitil sayesinde 6 santim oldu açıklığım ama onlar bu kadar hızlı açılma beklemiyorlardı saat 12′de sancıların başladı bir santim Saat 3 de 6 santim oldu açılma ama hemşireler bunu Fark etmedi Ben artık doğuracağım sandım böyle bacaklarımın arasında bir şey geleceğini hissettim sonra onlar bana inanmadı sonra benim Tansiyonum düştü ve bayılacak gibi oldum hemşireler yanıma geldi Tekrar beni mahvettiler 6 santim olduğunu gördüler ve direkt doğuma götürdüler doğum 10 dakika bile belki sürmedi ama çok acı çektim ve bebek çıkınca o kadar çok rahatladım ki tek üzücü nokta dikiş attılar dikiş attıkları zaman çok acı çektim dikişin acısını hissetmemek için oğluma bakıyordum hep oğlum Hep bana bakıyordu sanki böyle yıllardır birbirimizi tanıyor gibi birimize bakıyor Neyse sonra bir şeyler dikişlerini falan hallettiler beni normal odaya aldılar bebeğini de bana verdiler bebeğini bir kere emzirdim ama sütüm gelmiyordu Sadece su geliyordu Doktor O da olsa onu da vereceksin dedi ne gelirse artık dedi Öyle ve bugün taburcu olduk şu an evdeyim Biraz ağrım varr rahim etrafında morluklar var Çok baskı uygulamışlar . Ve Normal odaya geçtikten sonra bu kız hemşire sürekli gelip kontrol ediyordu alttan O daha çok mahvediyordu beni İçimdeki Kan pıtılarını falan çıkarıyorlardı temiz olsun diye can acıtıyordu ama olmak zorundaydı çok şükür evimdeyim çocuğumlayım eşimdeyim acılarım da Geçer inşallah 10 gün herkese çok teşekkür ederim bana destek verdiniz yol gösterdiniz Burası çok güzel bir platform hiç kimse Olmayınca burası iyi geliyor insana