xzuzu mlisaclbi nası becerdin onu bizede anlat taktik ver ne yiyosun napıyosun yürüyüş yapıyomusun vsvs
terazi_16 mesudeislam bende 29.u haftamdayım 13kiloyla devam ediyorum 🤦♀️ bebisim saglıklı olsunda valla kilo verilir zamanla 🐣
xzuzu mesudeislam 12+3 4 kilo aldım aslında ilk 2 ay bişey yiyemediğim halde kilom hep 1 1 arttı neden anlamadım birden böyle 4 kilo almam doğuma kadar çok alacağım anlamına gelirmi yoksa yavaşlarmıyım veya düzene girermiyim daha çok erken çünkü 3 aylığıö
mlisaclbi xzuzu özellikle yaptığım bişi yok açıkçası öyle hamur işi pek yemiyorum ekmek vsde çok tüketmiyorum bol su içiyorum ıvır zıvırda yememeye çalışıyorum ama arada kaçamak oluyor illaki😅 onun dışında herkes ne yiyorsa ev yemekleri yiyorum o 1 kiloda sanırsam artık bebek ve plasentası amniyon sıvısı falandır sanırım
nurmltli61 -EsmaEY- prizma kullanıyorum gece yatmadan 2 tane iç dedi doktorum faydası yok gün içinde içmem için de zofer yazdı ama bunu her gün içme dedi o yüzden onu içince biraz olsun iyiyim ama içmeyince kötüyüm
asli_13 Kilo almayan, azcık kilo alan ve kilo veren anneler sizi tebrik ediyorum. 18+3 6 kilo aldım. Tek tesellim 45,5 kilo hamile kalmak😂
bebisko_annesi mesudeislam 24. haftadayım 2 kilo aldım sadece yediğim bebişe yarıyor doktorumuz öyle söyledi ☺️ kişiye göre kilo alımı değişiyor bünye meselesi bence yiyin gitsin 😂 bebiş doğunca verirsiniz