KurabiyeninAnnesi123 mesudeislam ilk hamilelikte daha cok alınıyor bunu dha iyi anlamş oldum ilk hamileligmde aşırı hizli kilo aldm bu hamileliglmde kilo alımım yavaş gerçi şekerli meyvelerden uzak duruyorm
Kze mesudeislam 16. Haftaya kadar zaten yiyemedm pek iki kilo vermistim sonrasinda da seker riskim var diye baya dikkat ettim yokmus sukur bu ara yiyorum biraz alir miym cok bilmem 😂
Hasret3449 mesudeislam hhdjftjtjhf maşallah bende almak istiyorum ilk 4 ay tatlıdan nefret ederdim ama şimdi hastasıyım ama tüketemiyorum gebelik şekerim var😒
mesudeislam Kze ilk kızımda bende öyleydim 7. Aydan sonra doğuma kadar 25 kilo aldım 59 dum 85 ile doğuma girmiştim sonra kilo verdim tekrar 59 oldım tekrar gebe kaldım tekrarr kilo alıyorum vdvbgfdf
Daisyy000 Elifsari12345 Benimde hedefim +10 idi 25 haftalikken 15kg aldım,gebeliği +26ile sonlandırdım 😅
Elifsari12345 mesudeislam ben de her şeyi yiyordum, taa ki gebelik şekerim çıkana kadar bir haftadır diyetteyim😂😂
Asfur mesudeislam kardeşim benimle yarışabilirsin 😂😂18 haftalık olduk bugün +5 le devam. Ama ben çok yemiyorum niye alıyorum anlamadım 🤷🏻♀️
100118e 22+1 den selamlar 🥰 76 kiloyla hamile kaldim şuan 75 deyim anlam veremedim karnımda çıkmadı fazla çok hafif var 😊
Ayla61 100118e 14+1 haftalık gebeyim hamile olmadan önce 65dim şimdi de 64 kiloyum karnım da çok da çıkmadı daha 😂
RiRi22 Hafta 85.kiloym.78 ile hamile kaldım Ben çok fazla asermedim. Yeme alışkanlığım da pek değişmedi tek porsiyonla doyuyordm genelde.