obli Haftaya yeni girdim dün sağ kalçam ağrıyordu kemik batması gibi bugün leğen kemiğimin sol tarafı ağrıyor bacağıma vuruyor ağrısı. Yaşayan var mı?
_Mother_ obli magnezyum eksikliği nedeniyle olabilir benimde 20 haftalık iken başladı magnezyum almaya başladım daha hafifledi
Girlmom obli 26. haftadan sesleniyorum bugün azıcık iş yapayım dedim kalça ağrım fena bastırdı uzandım dinlendim o şekilde geçti
Mervetna obli benimde çok ağrıyor özellikle yattığım zamanlarda uyuşuyor kalkmakta zorluk çekiyorum yaklaşık 2 haftadır var 16. Haftamda başladı şuan 18. Haftamdayım yarın doktor kontrolüm var gidince sorayım
obli Mervetna evet uyuşma gibi oluyor gerçekten. Sanki uzun süre bacağıma kan gitmemiş gibi hissediyorum.
Mervetna obli evet bendede öyle oluyor gerçekten yürürken ilk başta topallıyorum resmen sonra açılıyor kalsiyum ve magnezyum kullanıyorum doktor kramplarını ve ağrılarını azaltır demişti ama bu kramp değil bence yarın soracağım sizede yazarım isterseniz:)
CansuAbinik İlk gebeliğimde 25.haftada ikincisinde ise 12.haftada başladı ağrılar. Doktorum kalsiyum ve magnezyum içeren bi takviye verdi. Onunla biraz hafifledi..
obli Girlmom valla canları sağ olsun da akşamdan beri hiç keyfim yok direk hayat kalitem düştü sanki 🙈