Silanur Ben övmedim yaşadıklarımı söyledim ve kimsede sizin teyzenizin yaşadığını yaşamıyor. Ben zorunlu sezaryen oldum ama isteyen keyfi olur size ne? Siz mi kesiliyorsunuz? Sezaryen oldunuz mu ki bu kadar emin gömüyorsunuz? Bende vajinal doğum hakkında çok şey duydum mesela, benimde vajinal doğum yapmış olumsuz yönlerini anlatan tanidiklarim var ama gelip burda anlatmıyorum ya da vajinal doğum yapmış kadınların şuraları şöyle, buraları böyle demiyorum. Sezaryeni de savunmuyorum tabii ki vajinal doğum öncelikdir. Benim derdim sizin gibilerin sezaryen olan kadınlara yaptigi zorbalık. Milletin orasına mı açıp bakıyorsunuzda izden bahsediyorsunuz? Bizim kalıcı izimizin derdini çekmeyin. Küçücük kesi ya küçücük nesi kalabilir onun. Kalacak olsaydı bile benim derdim evladimi kucagima almakti kendimi düşünmedim yani. Gerçekten komik 15 yıl önce ameliyat olmuş birinin kesi yeri bile yok terledikte ne kaşınıyor ne kokuyor ne anlatiyorsunuz siz. Bunu da yeni çikardiniz herhalde sezaryen olanlar kokuyor🤣