Tutaste_ Ceren1996 ben dogurdum bebeğe bakmakla geçiyo 😀yemek ye sğt yapan şeyler iç ye derken bu saat oluyo😀
Eda1254 Brcarss getir uzerinden orda bir sürü cagri merkezi isi var evden calisabiliceniz bende ordan bi kac ise basvurmustum birim fiyati digerlerinin daha dusuk yani anket basi aldiginiz ücret benim buldugum yerde bu konuda daha anlayışlı yani birim fiyati daha yüksek olsun diye ugrasiyolar
Eda1254 Brcarss daha yeni basladim ben diger firmalara göre birim fiyati yüksek hem cocuk vesayre varsa rahat edebilicenix bi is digerleri daha katı bu konuda kac anket yaparsaniz birim fiyatina gore iste paranizi aliyosunuz en erken 15 en gec 30 gun dedile daha ben baslayali bi hafta anca oldu ama bi grubumuz var bugün benden cok once baslayanlara odeme yapildi yani guvenilir bence cagri merkezî işi
Asrn Hiç bilmediğim, hiçbir tanıdığımın olmadığı bir şehire gelin geldim, eşim işte veya dışarıdayken tek başıma kalıyorum hep, üstüne hamileyim bunalıma girdim desem yeridir, iş desen yaşadığım yer çok küçük olduğu için seçenek yok.🥺
kuzeyinannesi24 seyma0661 home ofis hakkında bilgi verir misiniz benim de 3 aylik bebeğim var ise donucem yakında ama ilerleyen zaman da evden çalışmak istiyorum ekipman ne gerekiyo ne üzerine oluyo biraz bilgi alabilirim😃
seyma0661 kuzeyinannesi24 ben beyaz eşya firmasında teknik destek kısmındaydım şirkete girince nerde açık varsa oraya alıyorlar Trendyol Hepsiburada filan da şirketlere bağlı oluyor. Turkcell global var onun içinde de farklı sektörler var Akbank filan. Ekipmanı benim şirket vermişti ama her şirkette farklı durumlar
Yasminnnnn Ceren1996 Gurbetteyim hiç kimse yok eşimin ailesi de uzakta benimde eşim çok yoğun çalışıyor zaten komşu desen komşuluk yok herşey rutin ve çok sikici bazen hüngür hüngür ağlıyorum
Selmagkk seyma0661 nasıl başvurdun oraya canım trendyolda falan çalışmak için nerden başvuru yapılıyor
SMB Keşke evde kalabilsem ama çalışıyorum genelde sabah 7 de çıkıp 5 gibi evde oluyorum 😓öğretmenim .vandayım kimsemiz de yok burda.çalışmak çok yoruyor hamilelikte 26.haftayı bitirmek üzereyiz İzne ayrılacağım haftaları iple çekiyorum 😪
Zehra_arsln Ceren1996 bende hamileyim homeoffice çağrı merkezi de calisyrm ikinci çocuğum olucak inşallah ama çok zor ya Allah’ın izinyle doğurayim da çıkayım diye dört gozle bekliyorum
Tontonunannesi Ceren1996 bende çalışmayı çok istiyorum çok sıkıldım evde ama çarşaflıyım kendime göre iş bulamıyorum ve eşim çalışmamı hiç istemiyor çok yorulurum diye.El işi falan yaptım gezdim tozdum kızımla şimdi de hamileyim zaten günler hiç geçmiyor sanki sürekli evde birşeyler yaparak 9ayı doldurdum çok şükür yakında bebeğim gelir onunla ilgilenirken zaman su gibi akıp geçer zaten