aybkburk Asellll23 bende mahmut beye gidiyordum ama üç aya kadar gidiyorum hastaneden dedi çok moralim bozuldu nereden doktor bulucam ben bi daha tanımıyorum burada hiç kimseyi
Asellll23 aybkburk ciddimisiniz haberim yok benim bende hastasıyım Mardin den geliyoruz ama şaka olsun ya 😒
Eddacan Bfhvcffesra bende özgür özkul sultan hastanesine gidiyorum ama memnun değilim memoriala gidecem çünkü orda doktor doğuma girmiyor sadece sezeryana giriyor. Memorial doğum ücreti ne kadar bilen var mı?
Nursen21 Eddacan Canım eltim 3 aya yakın orada Doğum etti o zaman 2 biçok civarında verdiler galiba Ama tamda emin değilim
Asellll23 Rehberlikciozge rica ederim giden bütün hastaları için kötü oldu da bakalım hayırlısı hakkımızda
Asellll23 Nursen21 burda gördükten hemen sonra sordum . Bende hamile kalmadan önce Pınar hanıma gittim kontrol amaçlı sonra Mahmut beye geçtim oda şans ya Haziran da Doğum olacak Doğum dan önce gider Mahmut bey 😒
Nursen21 Asellll23 Mahmut bey biraz daha pahalı galiba Sağlık olsun ben Pınar hanımdan şikayetçi değilim olmadı sizde ona devam edersiniz
Destina21 Gevrann çok iyiymiş konyada 1500 'ün altında yok o da eski fiyat şimdi kimbilir ne kadar ..
Rehberlikciozge Nursen21 Pınar hanım ve diğer bayan doktorlar mesai dışında Doğuma girmiyorlar biliyorsunuz değil mi? O gün kim nöbetçiyse gece o giriyor Doğuma
Asellll23 Evet öyle de ama memnundum bende bize indirimliydi aynı ücrete denk geliyordu aslında ama yapacak bişey yok artık birinde devam edecek 😀😀😀
Nursen21 Rehberlikciozge maalesef biliyorum Hatta dedim eşime öyle olursa devlete gidelim diyede eşim yok dedi İşimiz şansa kalmış artık yapacak birşey yok Siz hangi dr’a gidiyorsunuz onunki farklı bi durum mu ?
mina2130 Pazartesi günü sordum Mahmut hocanın hastasıyım.normal doğum 1750 de dediler sezeryanda 2000 tl.marttan itibaren fiyatın değişip artacağını söylediler.