Zeynepin_annesii BerivanLina Evet ağrı acı batma yanma belirtileri enfeksiyon kaynaklı olabilir. Bide Gebeliğin sonuna doğru enfeksiyon riski artıyor diye duymuştum genelde oluyormuş.
Neferut BerivanLina suyu güzel dedi her şey normal dedi ağrılara da normal dedi magnezyumu aksatma dedi
BerivanLina Neferut saglikla kucagina al insallah 🤲 doguma kdr agrisiz sizisz gecirseydik keske ztn dogum zor 😂
Neferut BerivanLina amin canım sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🫶🏻 ben artık dayanamıyorum bence doğurayım en fazla 2 hafta çekerim ama sonra düzelirim en azından 😂
ZO_Zeynep9098 BerivanLina onu bende tam bilmiyorum başi aşagida olması konusunu ama doktorum başi nin aşagida oldıgınu söylemişti o hafta siz kaç haftalıksiniz
BerivanLina Caglacolak5237 bu ne uyusmaymis ya dogum yapmasam sanci diycem ama yok rahim fln buyuyor ondn mi bu kemik agrisi acba
Hiratuba BerivanLina canım bende 34 e girdim bir haftadır pelvik bölgem yani kemikli kısmı çok ağrıyor çok baskı yapıyor. Sizin de mi aynı yer yoksa aşağısı mı ağrıyor
100924 BerivanLina bende 31 haftalık hamileyim ve vajinamda ağrı var değişik bir ağrı yürüdüğümde daha çok hissediyorum