Aysenur_6101 Arkadaşlar ben 112 personeliyim ve 24 saat olarak çalışıyorum ve tahmin edeceğiniz gibi ne zaman vaka çıkacağı belli olmuyor. Test saatini nasıl ayarlamam gerek en iyi saat hangisi ya da hangi aralıklar
Nur67 Aysenur_6101 gün içinde 11.00-17.00 arası akşam da 20.00-22.00 arası en uygun saatler diye biliyorum siz kendiniz bunu belirleyebilirsiniz yani öncesinde zaten 1.30-2 saat sıvı alımını keserseniz her gün de aynı saatte mesela yapamıyorsanız 1 saat öncesinde veya 1 saat sonrasında yaparsanız daha iyi sonuç alırsınız 🌸
nununundunyasi Aysenur_6101 ben hep 3 te yapıyordum ama o saatlerde vaka çıkması çok olağan. Sabahları 11 iyidir zaten erken kalktiysaniz ilk tuvaletinizi çoktan yapmış olursunuz bence nöbet off larda belki sıkıntı olabilir uyku açısından
sendekimsinnn Nur67 tuvalete gittikten aonra 2 saat sıvı almamaız gerekiyor değilmi yani bol su içip 2 saat hiçbişey içmeyip test yaparsak olmaz değilmi
Aysenur_6101 Haklısın evet ilk idrar olmadığı sürece sıkıntı olmuyor gün içi değil mi bu arada teşekkür ederim
Nur67 sendekimsinnn ilk idararla yapılmaz sonraki idrarlarla yapacaksanız eğer bol su içmenize gerek yok sadece testi yapmadan 1.30-2 saat önce sıvı alımını bıraksanız yeterli