Elifffk0 Kızlar yarım saattir sabit bir şekilde karnım taş gibi hafifte ağrılarım var 39+4 günlük olduk acaba doğum başlangıcımıdır
ZO_Zeynep9098 Elifffk0 dakika tutun bence bende 33haftadayim çok fazla sırtimdan karnima regl ağrısı gibi ağrı oluyor ama 20dk bir yalancı sancıdir diye düşünüyorum ama sertleşme de oluyor Kasım’ın ilk haftası nst var bakalım sancılar çikacak mı
Bersu3434 Elifffk0 merhaba eğer düzenli ise ve gittikçe süre azalıyor ise yatağa yattığınızda sancı başladığı zaman pozisyon değiştirince geçmiyorsa doğum sancısı olabilir takibini yapıp ona göre doktorunuz ile iletişime geçin derim
Elifffk0 Gamze3406 ayy hadi inşallah çok ağırlaştım hayırlısıyla gelsin istiyorum sizde çok uzun sürdümu yoksa aynı gün içinde doğum yaptınız mı 🤗
Gamze3406 Elifffk0 benim durumum farklıydı, gönderileri m’den neler çektiğimi görebilirsiniz, sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah.
Elifffk0 Gamze3406 çok geçmiş olsun okudum rabbim bebeğinize de sizede sağlık sıhhat versin inşallah teşekkür ederim 🤗