Kızlar şeker direncimden dolayı bebişin kilo 3.500 olmustu 38. Haftamda suyum da azalmaya baslamıstı. 1.5/2 cm açılmam vardı Suni ile destekleyerek dogumum başlatıldı. Doktor seni dogurturum bugün dedi ve zorla dogurttu cidden. Sabah 8.30 da hastaneye yatısım yapıldı 16.50 de dogumum gerçekleşti. Suyumu patlatıp lağman yaptılar dil altı verdiler suniye ufaktan başladılar derken zamanla İlerlemeyince açılmam 5cm ile falan çatala aldı. Ay mesanemden dolayı bebek bi türlü aşagı inemiyormus, eliyle ben ıkınırken mesanemi yukarı iteklemeye calıstı ve sürekli eli içerde açılmalarımı bu şekilde arttırdı gerçekten çok acılı ve zordu perişan oldum masada neredeyse 1 saat 40 dk sürdü çatalda doğumum. Bebegi karnımdan bastırarak iteklediler sağa sola kayıyor diye iki kişi yanlardan bastırmaya başladı ben şoklar içinde gücüm tükenmişti. Biri de tepeme çıktı yukardan bastırıyor derken diğer iki kişide ayaklarımı tuttu ıkınırlen itmem için. Şaka değil 2 kişi ile girdiğim odada 6/7 kişi oldular herkes bi yandan doktor alttan ben ne oldugunu anlamıyor biran önce dogsun artık diye yalvarıyordum resmen. Sürekli vazalinler solusyonlar eliyle orayı açmak için oynuyor doktor mesaneme bastırıyor alttan iki kere idrarımı boşalttılar mesanem doludur bebeğin inmesine müsade etmiyordur diye. O da ayrı bi beklemediğim yerden gelen durumdu. Oldukça sancılı bir süreç sonunda bir rahatlamayla kuzum geldi çok şükür ben iptal tabi nasıl normal dogurduguma inanamadım bu kadar şey yaşayıp alın sezaryana diye yalvarıyordum artık cunki işk dogum travma kaldı artık 😂 neyse ki kavustum derken pisikolojik süreç başaladı bebeğim deli gibi beni emiyor meme yapısık bıraktıgı anda feryat figan ⅔ gün sonra acillerde geçen günler sarılık sütün sıfır olması biberonla mama derken şimdi meme tutmayı bıraktı ve canı isterse belki tutuyor cok nadir ve sütüm gelmeye başladı tamda. Körolası memeyi tutturamıyorum ya şimdide başıma meme reddi çıktı dostlar. Yani şaka gibi günler silsilesi ile 10. Güne geldik. Ağlıyorum artık sinirden. Mememi tutmayıp mama için feryat figan eden bebege ne şırınga ne kaşık biberın deneyecek sakinlikte ortam yok. Canından can gidiyo mübarek. Sakinken denediğimde bakıyo biberon gibi değil yine feryadı basıyor. Arkadaşlar ne zor işlermiş bu işler. Rabbim herkese sabır güç enerjii versinn, dünya tatlısıda olsalar bu süreçler beni cok yıpratıyor lohusalık üstüne birde..