Nesizade05 Kızlar Bağ-Kur’lu olup 32. Haftada çalışamaz raporu alan var mı? Ben oğlumda para almıştım ama 2. Hamileliğim şimdi muhasebecim değişti buna sordum bi bilgim yok para alınıyor mu ki falan dedi
Mftninanasi Nesizade05 merhabalar merak ettiğim konu şu ben de bağkurluyum kendime ait şirketim var.32 haftada çalışamaz aldığımda sonra ki aylarda sigortamı yatırmak zorunda mıyım doğuma kadar?
33lif Merhabaaa ben de şimdi gördüm ben de bağkurluyum 32. Haftada çalışamaz raporu aldım. Sanırım doğum yapınca bunu sgkya bildireceğiz birkaç ay içinde ortalama 50.000 tl civarı gibi bir para yatacak siz de bu şekilde mi öğrendiniz acaba 🙏🏻
Nesizade05 33lif evet 32. Haftadan doğuma kadar olanı doğum yapınca veriyorlarmış .doğum yapınca belgenle gidiyorsun sgkya kalanını da ondan sonra veriyorlar 2 parçada o para yatıyor yani
Nesizade05 Mftninanasi mesela benim şimdi Bağkur borcum 1 aylık aralık ayına ait gözüküyor sistemde ama ben çalışamaz raporu aldığım halde o aralık ayını yatıracak mıyım bunu soracak .çünkü sgk bana eğer borcun varsa para ödenmez dedi
ucaremina Nesizade05 merhaba bende Bağkurkuyum 4B şirket ortağı diye geçiyor kendime ait şirketim var yararlanabiliyor muyum
ucaremina Mftninanasi merhaba bende Bağkurkuyum 4B şirket ortağı diye geçiyor kendime ait şirketim var yararlanabiliyor muyum
Nesizade05 ucaremina tabiki başvurunuzu düzenli ödüyorsanız borcunuz yoksa 32. Haftada çalışamaz raporu alıyorsunuz doğum yapınca da belgenizi götürüp sgkya bildiriyorsunuz sonrasında da 2 ay tekrar çalışamaz raporu alınıyor toplamda 4 aylık size ücret ödeniyor 2 ye bölünüp
ucaremina Nesizade05 borcumu ödedim borcum yok ama kendi adıma limited şirketim var şirket ortağı diye geçiyor kafam karıştı bana alamazsın dediler
Mftninanasi ucaremina ben de merak ediyorum şu an 21 deyim şirket benim üzerime ve ortağım yok ama sistemde şirket ortağı yazıyor