Seda__ustunn Kızlar acil bakarmısınız 20 haftalık gebeyim detaylı ultrasona girdim bebegın mıgdesı ve mesane sı gözükmüyor dedi doktor takıp etmemız lazım gozukmesı lazım dedi böyle birsey yaşayan varmı nasıl bir süreç ne oluyor lütfen yazarmısınız
_Mother_ Seda__ustunn bilgim yok üstte kalsın 🌸 pozisyon dan kaynaklı olabilir mi yürü yemek ye sonra tekrar gel demedi mi
Fatmaacylnn Seda__ustunn bende de mesanesi gözükmüyordu sonradan göründü idrarını yeni yapmış demişlerdi
Seda__ustunn _Mother_ yok hayır demedi sadece mıgdesı ve mesanesı gözükmüyor suyun azalırsa sıkıntı takıp etmelıyız dedi özele de gıttım devletede gıttım
_Mother_ Seda__ustunn ikiside aynısınımı dedi her iki doktorda göremedi mi mesena ve mideyi peki bu durumda nasıl oluyor demediler mi
Seda__ustunn _Mother_ ya bugün tekrar gittim gözüktü çok şükür ıdrarını yapmış olursa gözükmez mış rabbım kımsenın çocuğuna sıkıntı vermesin
minisinannesiiiii Seda__ustunn bazı doktorlar gerçekten gerizekalı söylesene böyle bir ihtimal varsa insanın aklına bir gecede milyon tane şey gelmiştir
_Mother_ Seda__ustunn iyi canım çok şükür işte doktorlar keşke az anne psikolojisini düşünse daha dikkatli olsalar
LionsMom Seda__ustunn bende tam bunu söyleyecektim bunu ben bile biliyorum detaylı ultrason yapan doktor bilmiyor mu acayip ya insanı boşu boşuna üzüyorlar
Seda__ustunn minisinannesiiiii sabaha kadar araştırdım inanın rabbım kımseyı sınamasın evladıyla soluk borısı dar olur beslenemez neler geldi aklıma
MAHPARE minisinannesiiiii aynen sıkıntı bazi drlar tamam saklayın demıyoruz ama her ihtimalden bahsedın abi