_ruhurevan_ Wg12 evet ama sürekli herkes doğurdun mu diye soruyor canım sıkılıyor bu benim için mahrem bir durum herkesin dilinde olması beklemeleri beni rahatsız ediyor 🥲
Annelikmghb Wg12 30+4 olduk doktorum erken gelmek istemezse 20 Aralık dedi doguma sezeryan olacağım insallah o zamana kadar dayanabiliriz
Edaozgur Kızlar çatı muayenesini 36 da yapar mı doktor sizce 35+3 deyiz salı doktora gitcem 36 oluyor tam. Ona göre daha hazırlıklı gideceğim
Nurbanusancak Edaozgur benim de salı günü kontrolüm 36+4 oluyorum çatı muayenesi yapacağını söyledi doktorum doktordan doktora değişiyor sanırım.
Yenianneee1 Wg12 bizde son günlere ulaştık dedik ama şuanlık hiçbir şekilde doğum için belirtimiz yok (39+4 haftalığız 🙂
Seymansk Yenianneee1 bende 39+5 deyim hiç belirtim yok doktor nst görmeden önce çarşamba gel demişti sonra pazartesi gel dedi ama hiç doğum yapacak gibi değilim
b_u_s_r_a_61 Esma_nur34 benimde acılmam yok suni sancı veriris dedi bende suni sancı istemiyorum kendi sancım olsun tarafındayım haftaya belli olcak inşallah