Elelele 37 hafta 6 günlük hamileyim, bacaklarım ve bacak içlerim çok ağrıyor. Bu doğum sancısı değildir ama neden olabilir bilen var mıdır acaba?
Bilhayalacz Elelele çatal kısmı doğuma hazırlanıyor demek 🤭 o haftalar da daha da yoğunlaşıyor daha sonra pelvik muayene de daha da artıyor. 38.hafta da bende doğum yaptım 💐
Elelele Karanfill çok teşekkür ederim. Her adım atışım vücudumda farklı fiziksel yankılara sebep oluyor. Günlük sporumu da yapmaya özen gösteriyorum aslında hareketli olmaya da özen gösteriyorum ama zorlanıyorum artık ☺️
Elelele Bilhayalacz çatal kısmı tam olarak neresi oluyor ? Benim ilk doğumun olunca pek bilgim yok . 35. Haftada kafası kanala girmişti doktorum 38 sonu gibi gelebilir demişti. Belki benimde öyle olacak ☺️
Bilhayalacz Elelele vajinal kısımlar. Oralar da genislemeler oluyor hafif sarkmalar, Farkedersiniz zaten. Benim de ilk doğumum 💐
Tz19_ 35 haftaliğim bugun ilk defa pes ettim artik nolcaksa olsun diyorum karnim inmis gibi qgrilarimda var dinlenemyrm 3yasinda kizim var gurbetteyim surekli ilgi istyor tukendiğimi hissettim bugun
Elelele Tz19_ sizi çok iyi anlıyorum ben de gurbetteyim. Eşim yoğun çalışıyor, evde yok. Bir de sizin kızınız var. Allah yardımcınız olsun.