Kızlar selam benim dert baya uzun 😂 ben ilk bebeğime aşılama ile sahip oldum çok şükür şu an dünya tatlısı bir yaşında bir kızım var biz ilk gebelik bu şekilde bizi zorladığı için ikinci için hiç korunmayacağız ne zaman olursa dedik ben doğumdan sonra iki kere Regl oldum sonra 6 ay hiç olmadım emzirdiğim için daha sonra çok rahatsız oldum şişkinlik falan doktorun verdiği doğum kontrol hapıyla regli oldum bitti on gün sonra tekrar oldum doktor o ilki hap ile oldun bu doğal reglin dedi 21 eylüldü sonra bizim korunmazsız ilişki oldu ama çok düzenli olduğu söylenemez zaten yumurtlama zamanımı bilmiyorum sadece yumurtlama akıntısının olduğu dönemde oldu onu biliyorum birde bebeğime gebe kalmadan önce gebeliği kolaylaştıran fertilite jellerden almıştım boşa gitmesin diye onu da kullandık 😂😂😂 benim sorum şu ben ne zaman test yapmalıyım acaba olmuş mudur adet günümde belli değil ki jeli de kullanınca acaba oldu mu ki dedim öyle olunca psikolojik belirtiler de hissediyorum 😂😂 baya uzun yazdım okuyun ama kizzzz