turkan403 Kizlar size ilk defa öğrendim birşeyle geldim bilmyom bilen var mı bide. Buraya yazayım dedim çok heycan yaptm çünkü 😂😂🤭
04052016mh turkan403 aslında kayınvalidemin çok büyük bir hurafesi var ama şimdi anlatsam da burda anlaşılır mı bilmiyorum 😄🤷🏽♀️ ki daha önce doğum yapmış olmak ve göbek kordonlu veya kesilir kesilmez kordon rengi belli olan bir resim gerek
turkan403 Kara22 bildimiz sarmısak soyup göbek üzerine koyuyosun eyer kızsa kızda tutarmis oynamazmis eyer erkekse oynarmis oğlan benim öyle oldu oynamaz dedim o kadar iki defa vurdu🤭😂
turkan403 Hulyasi 🤭🤭 bilmyom ki bunu ilk defa duydum ben bildimiz sarmısak soyup göbek üzerine koyuyosun eyer kızsa kızda tutarmis oynamazmis eyer erkekse oynarmis oğlan benim öyle oldu oynamaz dedim o kadar iki defa vurdu🤭😂
turkan403 Matmazel611 bildimiz sarmısak soyup göbek üzerine koyuyosun eyer kızsa kızda tutarmis oynamazmis eyer erkekse oynarmis oğlan benim öyle oldu oynamaz dedim o kadar iki defa vurdu🤭😂
_Mother_ turkan403 canım gözün aydın bebeğin erkekmiymiş gönlünce olmuş şükür ki 💞 hep değişeceğini düşünüyordun ama Bu arada bebek hareket ettiği için zaten oynamaz mı ki sarımsak
edis22 turkan403 kaldımı böyle şeylere inananlar ya?🤦🏼♀️ Bunları söyleyenler çocukmu kandırıyorlar ya
turkan403 _Mother_ inşallah erkektir canım sağolsin kesinleşmedi daha cinsiyet erkek oynarmis kızsa oynamazmis tepki vermezdi dedi bir yaşıma daha girdim ilk defa böyle hurafe duydum🤭😂
_Mother_ turkan403 Hıı anladım canım sağlıklı olsun inşallah ama 20 haftalık bebek oynatır yaa her türlü dur deniyecem bende merak ettim 😅😂
turkan403 _Mother_ beli mi cinsiyetin senin sen yapmiycan başkası yapsın annen yda kardeşin tam göbek üstüne 🤭
turkan403 _Mother_ sağlıkla gelsin ay sen dene o zaman meraktan catliycam oynuycak mi diye ben çok dedim oynamaz diye 🤭😂
_Mother_ turkan403 amin canım inşallah hepimiz sağlıkla alalım ama bebek dediğim gibi büyük olduğu için hareket eder diye düşünüyorum 🤔
turkan403 _Mother_ yani bilirsin aslında benmki sabahları hareket etmez öyle kolay kolay geceleri genelde bide erken hisetim hareketlerini ben 14haftalikti komşum da bunu denedi blmyom erkek bu görürsün diyo onada yapmışlar aynisni🤭😂