anneolmayolunda59 Arkadaşlar Caudalie ürünleri kullanmak istiyorum fakat hangi serisini kullansam bilmiyorum benim yüzüm çok kuru ne kullansam geçmez o kuruluk ve kişisel bakım ürünlerim bitti bende yeni bi rutine geçmek istiyorum
anneolmayolunda59 Kızlar bunlar serileri beyaz kutulu var yeşil kutulu var pembe si var ben hangi seriden almalıyım
Glrozklnc Bende bugün aldım ama yanımda değil 1 seri gebelikte kullanılmıyormus onun dışında sorun olmaz dedi eczacım fotoğraflarını atabilirim.
Glrozklnc Bazı eczanelerde tanıtım günleri ve indirimler oluyor yasadiginiz sehirde hangi eczane satis noktası ise görüşüp oradan satın almanız da uygun olur. Bugun ikinci üründe %50 indirim vardı ben o şekilde aldim. Siteden daha uyguna geldi.
Glrozklnc Darphin yüz temizle jelini dhaa önce almıştım ama oda gebelikte kullanılabilir dedi. Benim cok leke var, biri lekeler icin serum biri nemlendirici ve güneş kremi
Glrozklnc Bana ihtiyacima gore verdiler yanlis hatırlamıyorsam yesil seri bazı ürünleri kullanılmıyor. Ama en doğru bilgiyi eczaneden alabilirsiniz. Fotoğrafı çektiğiniz eczaneye danismaniz daha iyi tabi.
anneolmayolunda59 Glrozklnc canım benim hamile değilim ama bakıcam benim de yüzümde siyah nokta kahverengi lekeler ve komedanlar var