denizannee Melekylcn yeşil tehlikeli diye geçiyor. İnternetten araştırdınız mı yada doktorunuza sordunuz mu?
Zeliha66 Melekylcn benim idrar yolunda enfeksiyon cıkmıyor ama yeşil akıntım var mantarmış oda fitil krem fakn kullandim kasıntı geçti ama hâla devam ediyo akıntı sirkeli suyla taharetleniyorum
Melekylcn Cismmpoyraz48 Mutlulukgeldi Ayseport peki kizlar sulu mu oluyor akntnz bnmki su ile birlikte geliyo korktm smdi doktoruma msj yazdm haber bekliyrm
Melisssss1994 Akıntılar gebelik de normal ama. Yeşil falansa enfeksiyon olabilir. Ya da çok kokulu akıntılar normal değil enfeksiyondan dolayı oluyor.
Melekylcn Melisssss1994 tahlil sonuçlarmda enfeksyn ckti ama aknti ile enfeksyn cok farkli seyler dedi aile hekimimiz
Mutlulukgeldi Melekylcn benimde sanki ıslaklık oluyodu su gibi doktora dedim suyuna falan baktı sıkıntı yok suyunda dedi baklm perşembe günü gidecm detaylı ultrasyona ordaki doktorada sorcam bende korkmaya başladm
Ayseport Melekylcn benimki sulu şeffaf beyaz ama kokuyor bu ara önceden hiç olmazdı hamilelikte akıntı normal bişe die duymştm