Premsems Kızlar çarşamba sezaryenim var, doktoruma sormayı unuttum yemek yemeyi akşam saat kaçta kesmeliyiz, nasıl beslenmeliyiz, tecrübeliler bilgi verebilirmi lütfen
2gamze5 Premsems ben Belçika’da yaşıyorum gece 12 den sonra yeme dedi ama ben 10 dan sonra su tek içtim
Seher1234seher Premsems ben sezeryana gitmeden önce ki gece saat on ikiden sonra hiçbir şey yemedim içmedim kuzum. Doktor öyle söylemişti. Sezeryana tabiri caiz ise oruca niyetlenmiş gibi gittim
Anonim0527 Gece 12den sonra birşey yenip içilmez en güzeli 11gibi kesmek bir iki gün öncesi hafif beslenmek kabız olmamak.
Anonim0527 Premsems Yani kabizlik durumu olmazsa o hafta liften güzel beslenirseniz kısaca rahat edersiniz, öncesinde lavman yapılıyor ama onda bile rahatlayamayabilirsiniz. Ameliyathane soğuk bir ortam sonrasında ilk tuvalet ve gazda sorun olmaması için.☺️ Meyve sebze ağırlıklı kabız olmadan güzel beslenin tavsiyem. Kabız şişkinlik olmayınca daha rahat olur size dokunanlari bilirsiniz zaten.☺️
Tz19_ Ayy ben tika basa yemk yedim o gece suyum geldi acil sezeryana alindim kimsede sormadi hwmek yedin mi yemedin mi ona gore lqma yapmalri lazımdı ama beni oylece aldilar sezeryana 😄
denizmanzarasi Premsems o zaman 12 den sonra yemeyin bir şey, insan en çok susuyor yemek çok aklına gelmiyorda, sağlıkla gelsin bebeğiniz 🙏🏻🌸
denizmanzarasi Premsems kusabilirsiniz ama o anda mesela ben kustum 😬 kustuğunuzda midedeki gıdalar yemek borusundan geri gelerek, nefes borusuna kaçabilir bu da istenmeyen bir durumdur o yüzden midenin boş olmasını istiyorlar.
Silaybooo123 Premsems benim doktorum sabah 5.30 gibi hafif kahvaltı yap 6 dan sonra hiç bişey yeme demişti bende doğuma 12 gibi girdim