Melisa_kznsl Sonucun biri sınırda çıkmış doktor nift testi yaptirabilirsin dedi bir bakabilir misiniz hiç anlamıyorum ben ilk tecrübem
Aslaninannesi_ 1/1000 down sendromu riskiniz çıkmış fakat bunlar tarama testi tanı değil doğruluk payları çok düşük doktorunuzda o yüzden kararı size bırakmış isterseniz fetal dna yaptırıp kesin sonuç öğrenebilirsiniz demiş
Melisa_kznsl Aslaninannesi_ evet orası öyle tabiki ama doktor bazı değerlere kitaptan baktı o yüzden bende devlete de takipliyim o doktora da göstermek istiyorum o zamana kadar da sonucu böyle olup doktor farklı birsey diyen ya da başka test yaptırıp sonucu çıkan var mı diye sormak istedim gerçekten doktordan çıktım çıkalı içim içimi yiyor
Aslaninannesi_ Melisa_kznsl canım 1/1000 ihtimal çıkmış benim 1/88 di düşün ne kadar riskli çıktı fetal DNA yaptırdım temiz çıktı yani stres yapma boşuna sağlıklıdır bebeğin
Melisa_kznsl Aslaninannesi_ ay çok teşekkür ederim cevabınız için yuvarlak içine aldığı değer sınırda çıkmış o ne ifade ediyor bilmiyorum o sizde kac çıkmıştı hatırlıyor musunuz
Aslaninannesi_ Melisa_kznsl canım o her insanda değişiyor ama doktor bana ense kalınlığı yoksa burun kemiği varsa genelde fetal temiz geliyor demişti şimdi baktım size ense kalınlığı yok burun kemiği de mevcut
Aslaninannesi_ Melisa_kznsl ne demek canım benim sen içini ferah tut dua et bak gör sonucun temiz gelecek 💙
Canselluslu Benim de biyokimyasal değer 1/785 ve yaş riski 1/895 çıktı ama ultrasonda burun ense normaldi doktor orta risk Nipt yaptırabilirsin dedi içim içimi yiyor
Melisa_kznsl Canselluslu banada burun ve ense kalınlığı güzel dedi sonra defterden baktı papp-a değerin sınırda dedi o yüzden yaptırabilirsin dedi bende emin olamadım da 28 ekime devlette takipli olduğum doktora randevu aldım ona da soracağım burda sıkıntı yok dediler sağ olsunlar da içim bir nebze rahatladı