annelokumu İlk gebeliğim ve göbeğim neredeyse hiç büyümedi. Ne zaman hissettiniz karnınızın büyümeye başladığını kızlar 🥰 ben 15. Haftamı doldurdum.
Neferut annelokumu İlk gebeliğim 17. Haftada hafiften büyümeye başladı. 26. Haftada birden çıktı büyümeye başladı karnım şu an 33. Haftadayım.
ozgmom annelokumu 17. Haftada hafiften büyümeye başladı sadece ben ve eşim anliyoruz çünkü tesettürlüyüm bol giyiniyorum kimse farketmiyor. Şuan 19. Haftaya giriyorum top gibi çıkmaya başladı ☺️
KurabiyeninAnnesi123 annelokumu 15 haftalikken ayva göbek gbi kendini gösterdi 16 da haraketlerini hissettim kizimin 2. Kizima hamileyim bunun haraketlrini de 17 de hissetmeye başladm
aysegul2812 annelokumu benim baya erken belli oldu ya 10. Hafta da hamile gibi gözükmesem de ayva gibi tuhaf bir göbeğim çıkmıştı 😂😂
Tugceeayo aysegul2812 benimde öyleee pantolonlarımın düğmesini suan kapatamıyorum ayva göbeği gibi çıktı iyice daha 10 haftadan böyleyse diğer haftalar da nasıl olur diyorum kendi kendime 😅
Semakantar annelokumu yabi 22. Haftadan sonra falan baslamisti ilk gebelikte 2.ye hamileyim su an 15 ten sonra basladi 2. De de su an 29 haftalik okdu baya buyuduu :))))
Cnhavva annelokumu sifir gobek biri degildim zaten hatta gebe kalmadan onceki ay babannem takti sen hamilesin gobegin var 😅 bisey yiyince gercekten hamile gibi gobegim cikiyodu o zaman ki halime kiyasla biraz belli oluyo suan esimde diyo ben seni biliyorum belli oluyo suan diye 10 haftaligim
gizem_15 annelokumu 25 26 gibi cikmaya basladi ama tamamen vucutla alakali ilk baslarda bende ciksin istiyodum ama son haftalarda iyiki cok cikmamis diyorum 38.haftadayim anca anca zorlanmaya basladim oda sadece yatakta donmekte 😁😁😁
Bergamot annelokumu doğuma giderken dahi belli belirsizdi.. Şimdi ikinciye gebeyim daha dördüncü ayda çıktı 🤭
Tinkivinkidipsi annelokumu 6 haftalık hamileyim yani çok yeni karnım çıkmadı ama pantolonumu ilikleyemiyorum toka ile ilikliyorum ama bakınca bir şey yok gibi anlamadım